Administrație · 1840 · 16 August 2018

Îmatriculări auto la Câmpia Turzii, o MARE MINCIUNĂ a primarului Lojigan!

Îmatriculări auto la Câmpia Turzii, o MARE MINCIUNĂ a primarului Lojigan!ariesnew.ro

Îmatriculări auto la Câmpia Turzii, o MARE MINCIUNĂ a primarului Lojigan!


Un circ "marca înregistrată Lojigan", pornit în luna octombrie 2017 și finalizat în luna februarie 2018, a avut ca subiect tranferul ,,Incubatorului de Afaceri” din administrarea primăriei în cea a Politiei Municipale Câmpia Turzii.

Adevăratul scop al acestui ieftin circ a fost deturnarea atentiei publice de la adevărata miza, respectiv oferirea gratuită a unei cladiri ce a costat Campia Turzii 30 de miliarde de lei vechi si acoperirea prejudiciului la bugetul local de cateva miliarde lei vechi, rezultat in urma receptiei dubioase a constructiei cladirii, de catre cei care administrau orasul in 2012.


Consilierii locali PSD și PMP au atras atenția în Consiliul Local ca, înființarea serviciilor de îmantriculări auto și eliberare pasapoarte este de fapt un pretext al primarului Lojigan de deturnare a atentiei de la adevaratul scop, că acest fapt este imposibil de realizat tehnic si economic și că protocolul este unul superficial întocmit și fără termene clar prevazute.


Ne aflăm în luna august 2018 și servicul de înmatriculări auto nu s-a realizat inca, așa cum a promis primarul Lojigan!

Încă o mare minciună care se va finaliza cu explicații conform cărora, bineînțeles, nu este de vina nici primarul Lojigan si nici PNL, vinovații fiind, ca de obicei, PSD-ul, prefectul și statul paralel.