News · 652 · 19.07.2023

În aceste zile profesorul Emil BUJOR, decent și în liniște a trecut la cele veșnice

By PETRE POPP
În aceste zile profesorul Emil BUJOR, decent și în liniște a trecut la cele veșnice

Astăzi aducem un omagiu deosebit profesorului Emil Bujor, profesor excepțional care ne-a părăsit la venerabila vârstă de 85 de ani. Profesorul Bujor a fost o figură marcantă mai bine de 22 de ani ca director al Școlii Generale Nr.1, astăzi Școala Mihai Viteazul, pe care a condus-o începând cu anul 1978, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea acestei instituții

Cu pasiunea sa pentru cunoaștere și cu dedicarea sa neobosită față de educație, profesorul Emil Bujor a influențat în mod pozitiv viețile multor elevi. Lucrările sale monografice din cadrul “Societății Culturale Câmpia Turzii 775” a cărei membru fondator a fost, au fost o sursă de inspirație pentru cei interesați de istoria locală, oferindu-le noi perspective și provocări asupra trecutului .

Profesorul Bujor nu doar că a împărtășit cunoștințele sale, dar a fost și un mentor generos și un lider academic respectat. El a fost un exemplu de integritate, pasiune și excelență în educație si învățământ. Moștenirea sa intelectuală va rămâne vie în lucrările sale și în amintirile celor pe care i-a influențat.

Să ne unim gândurile și rugăciunile în memoria profesorului Emil Bujor și să încercăm să continuăm să ducem mai departe valorile și învățămintele pe care el le-a transmis cu atâta pasiune.

Fie-i memoria binecuvântată!

BACK TO TOP