Actualitate · 942 · 16 Noiembrie 2018

În anul CENTENARULUI la Palatul Cultural I. Floasiu din Câmpia Turzii se produce varză călită și papară mai puțin cultură! NIET CULTURA!

În anul CENTENARULUI la Palatul Cultural I. Floasiu din Câmpia Turzii se produce varză călită și papară mai puțin cultură! NIET CULTURA!ariesnew.ro

In anul CENTENARULUI La Palatul Cultural I. Floasiu din Câmpia Turzii se produce varză călită și papară mai puțin cultură!

Anul centenarului Marii Unirii este un an plin de Însemnătate istorică și culturală un motiv În plus pentru un serviciu cultural să-și demontreze utilitatea. Se pare că serviciul cultural din Primăria Câmpia Turzii în loc să producă evenimente culturale, produce varză călită, papară, cartofi prăjiți si din ce în ce mai putină cultură de calitate. Pe surse, în fiecare zi, în spatele Palatului Cultural, pe terasa se face de mancare, unde se manancă copios. La mesele copioase participă si apropiații primarului, angajati în primărie. Toate acestea nu ar fi o mare problemă dacă s-ar produce și cultură, sau evenimente care să marcheze marea sarbatoare natională! Dar se pare că ,,NIET CULTURA”