Actualitate · 74 · 27 Septembrie 2019

In memoriam – Szekó József

In memoriam – Szekó Józsefariesnew.ro

In memoriam – Szekó József

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii și toți cei care l-au cunoscut pe Szekó József, primarul orașului Mohacs și un mare prieten al orașului nostru este îndurerată, la aflarea veștii că acesta nu mai este printre noi.

Szekó József a fost ales primar la Mohacs în 1998 și a fost membru în Parlamentul Ungariei în perioada 2010 – 2014.

În calitate de primar al orașului Mohacs, Szekó József a adus o contribuție determinantă relațiilor de prietenie și înfrățire dintre orașul său și Municipiul Câmpia Turzii, vizitând orașul nostru și participând la diverse evenimente de natură administrativă și culturală.

Trecerea în neființă a prietenului nostru, Szekó József, ne îndurerează cu atât mai mult cu cât a survenit brusc, în condiții tragice.

Szekó József s-a născut în 21 decembrie 1954 la Mohacs, în Ungaria. A fost membru al partidului FIDESZ, a fost de profesie, inginer mecanic și este recunoscut drept unul dintre marii politicieni ai județului Baranya.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, transmite, în numele tuturor acelora care l-au cunoscut pe Szekó József, sincere condoleanțe familiei acestuia și comunității din Mohacs.

Dumnezeu să-l ierte!

ziare & stiri