Politica · 107 · 06 Aprilie 2019

In Partidul Național Liberal, viitorul sună foarte bine!

In Partidul Național Liberal, viitorul sună foarte bine!ariesnew.ro

In Partidul Național Liberal, viitorul sună foarte bine!

Alături de colegii mei din PNL Cluj, de primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, de vicepreședintele PNL, deputatul Adrian Oros, de vicepreședinții PNL Cluj, deputații Florin Stamatian și Sorin Moldovan, de președintele PNL Cluj-Napoca, viceprimarul Dan Tarcea, de președintele TNL Cluj, Maria Forna, de președintele OFL Cluj, Mihaela Suciu, de vicepreședintele TNL și consilier local al Municipiului Câmpia Turzii, Georgiana Sima, de secretarul general al PNL Cluj, Mircea Abrudean, de președintele TNL Cluj-Napoca, Cristian Ciuta de consilierii locali ai Municipiului Cluj-Napoca, Radu Rațiu și Sorel Jurja, am participat ieri la alegerile noului birou al Clubului Studențilot Liberali Cluj.

Felicit noua echipă condusă de președintele Tudor Podar care, alături de secretarul general Andrei Bradea și de restul colegilor, vor avea misiunea de a promova inițiativele și proiectele viitoare ale PNL în raportul cu studenții și mediul universitar clujean. M-am bucurat să îi reîntâlnesc în Sala Europa a Casei de Cultură a Studenților pe pe tinerii energici și exprem de implicați ai partidului nostru cei care, prin munca lor, contribuie decisiv la ceea ce este PNL Cluj. Le-am ascultat cu atenție discursurile și am apreciat capacitatea acestora de analiză a situației politice actuale precum și capacitatea de a propune soluții viabile și pertinente la probleme din sistemul de educație.

Le-am vorbit tinerilor despre importanța implicării active în viața politică a României. Țara noastră are nevoie de tineri extrem de bine pregătiți profesional, cu expertiză în toate domeniile de specialitate, care să se transforme în adevărate motoare de competență în zonele în care vor fi responsabilizați mai devreme sau mai târziu. Le-am mai vorbit colegilor mei despre provocările cu care se confruntă România sub Guvernarea PSD și efectele negative asupra vieții de zi cu zi a românilor și care, au generat ecouri negative inclusiv la nivelul instituțiilor și cancelariilor europene.

Le-am transmis de asemenea faptul că viitoarea echipă de europarlamentari ai PNL trebuie să consolideze și să sprijine integritatea UE pentru a putea da mai departe o Guvernare de dreapta la nivel european. PNL a fost și este singurul partid din România care a reușit prin prestația lui atât internă cât și extern, să mențină mai departe încrederea partenerilor externi că România poate fi salvată din mâinile Guvernului PSD-ALDE.

Le urez mult succes în noul mandat tuturor colegilor din CSL Cluj și sunt convins că prin educația, ambiția și perseverența lor, vor ajunge peste ani să reprezinte cu succes PNL în administrația publică locală și centrală.

ziare & stiri