Politics · 288 · 11.09.2023

* Începerea școlii *: # Femeile social democrate din OFSD Câmpia Turzii donează ghiozdane cu rechizite școlare pentru copiii cu autism

By REDACȚIE
* Începerea școlii *: # Femeile social democrate din OFSD Câmpia Turzii donează ghiozdane cu rechizite școlare pentru copiii cu autism

Astăzi, la început de an școlar, ne-am unit forțele pentru a aduce zâmbete și speranță în inimile copiilor cu autism din Câmpia Turzii. Femeile social democrate din OFSD Câmpia Turzii au inițiat cu dragoste și determinare o acțiune frumoasă numită "Începerea școlii", dedicată celor mai speciali elevi ai noștri.

Am avut bucuria de a vizita “Centrul pentru copii cu autism” din comunitatea noastră și de a întâlni acești copii minunați, cu toate talentele și darurile lor. Știm că educația este un drept fundamental pentru fiecare copil, indiferent de nevoile sale, și dorim să fim alături de ei în fiecare pas al acestei călătorii.

Cu inimile pline de generozitate, am donat ghiozdane cu rechizite școlare pentru acești tineri luptători, deschiși să exploreze lumea cunoașterii. Am dorit să le oferim un început de școală plin de speranță și resursele necesare pentru a-și dezvolta potențialul.

Această acțiune nu ar fi fost posibilă fără sprijinul comunității noastre și al celor care împărtășesc aceeași viziune de a oferi fiecărui copil șansa la educație. Suntem recunoscătoare pentru fiecare contribuție și pentru că putem face parte dintr-o comunitate atât de implicată și unită.

Astfel, la "Începerea școlii," am transmis un mesaj clar: fiecare copil are dreptul la educație și fiecare copil are un loc special în inimile noastre. Sperăm ca aceste ghiozdane să fie un semn al sprijinului și al încurajării noastre pentru fiecare copil cu autism din comunitatea noastră.

Să continuăm să fim uniți în misiunea noastră de a oferi o educație de calitate pentru toți copiii, indiferent de nevoile lor, și să construim un viitor mai luminos pentru această comunitate minunată.

Cu deosebită căldură și recunoștință,
Femeile social democrate din OFSD Câmpia Turzii

BACK TO TOP