Opinion · 988 · 05 Iun 2022

ing. IONUȚ MUREȘAN în dialog deschis cu psihologul PETRE POP, despre profilul tânărului de succes și politicianul anului 2024. (part. I )

By psiholog PETRE POPP
ing. IONUȚ MUREȘAN în dialog deschis cu psihologul PETRE POP, despre profilul tânărului de succes și politicianul anului 2024. (part. I )

Câteva lucruri despre tine

M-am născut la Câmpia Turzii la 25 mai 1989, am urmat ,,Școala generală Pavel Dan”, cursurile Liceului Industrial din Câmpia Turzii și am absolvit Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Politehnica, specialitatea ,,știința și ingineria materialelor de construcții”.

În anul 2020 te-ai redefinit profesional alegând calea antreprenoriatului, acum după numai 2 ani îți conduci cu succes propria afacere, o firmă în domeniul contrucțiilor și instalatiilor. Ce te-a determinat să faci acest pas?

În primul rând pentru că îmi plac provocările și din nevoia de dezvoltare personală si financiară. Acest fapt m-a determinat, desi trebuie să recunosc că acestă cale este una plină de provocări in comparație cu un salariu primit de la stat și care îți vine lunar fără a ieși din zona de confort. Asa că am ales antreprenoriatul unde cu vizune, plan si implicare activă la sfârist de lună beneficiile sunt pe măsură.

Ce hobby-uri ai?

Ca orice tânăr iubesc sportul în general, fotbalul, pescuitul și ca tradiție de familie moștenită de la bunicul meu, Vasile Porcilă, practic vânătoarea sportivă.

Ce așteptări ai de la politica din Câmpia Turzii?

Să facă ceva pentru tinerii din oraș pentru a nu fi nevoiți să plece la Cluj-Napoca iar cei plecați să se reîntoarcă acasă! Iar social democratii adevărați să construiască un program politic care să ne unească pe toți, alături de un lider competent si să câștige alegerile locale din 2024. La ora actuală foarte multi dintre noi nu se simt reprezentati, ceea ce se întâmplă din 2019 cu acest curent politic este un bâlci politic, ilegitim si incapabil să facă poltică decat pentru un grup si propriile interese personale. Eu asa ceva nu îmi doresc în orasul nostru.

Cum arată Câmpia Turzii

Așa cum nu a arătat niciodată, dezastru! Centrul orașului, Sala Sporturilor, Parcul Mare, Palatul Cultural, față de cum arătau cu câțiva ani în urmă, acum sunt în paragină. Arată foarte rău. Nici nu vreau să spun mai mult decât, DEZASTRU! (dialogul compliatie de intalniri si interviuri cu Ionut Muresan)

va urma

BACK TO TOP