History · 1640 · 06 Iun 2022

ing.TĂNASE MOLDOVAN, fost director al Liceului Industrial Campia Turzii și viceprimar al municipiului Câmpia Turzii.

By psiholog PETRE POPP
ing.TĂNASE MOLDOVAN, fost director al Liceului Industrial Campia Turzii și viceprimar al municipiului Câmpia Turzii.

ing.TĂNASE MOLDOVAN, fost director al Liceului Industrial Campia Turzii. Un om deosebit, care a iubit elevii! Este foarte important să ne amintim, cu drag, respect și recunoștință, de acele persoane care prim contribuția lor ne-au format ca oameni!

Am învățat de la dascălii mei, decența, bunul simț, să ai principii si să fii consecvent, pozitiv, unul dintre ei a fost regretatul Tănase Moldovan.

Fac parte dintr-o generație, care a avut șansa să trăiască, să se educe într-o societate frământată de lipsuri din care însă nu lipsea respectul, bunul simț si datoria față de familie si țară. Am avut dascăli, adevărați, care pe lângă știința de carte ne-au conturat o personalitate bazată pe principii, bun simt, decență, consecvență si un ridicat simț al ridicolului. M-au pregătit să fiu om. Tot ei m-au învățat că prostia este omogenă si repetitivă, că prostii tac, ca prin estență nu spun nimic, cel mult se repetă. Azi, fără a încerca să ofensez pe cineva, neoproștii vorbesc, se laudă, sunt agresivi si au imensă dorință de a ne conduce, cu orice preț. Și-au treminat ,,înaltele" școli mai repede decât ne punem imagina, la FF, ne dau lecții, ne învață să trăim ,,liberi", combat oameni, nu idei, iar dacă nu le împărtășim ideile, devenim brusc dușmani, comuniști, hoți, corupți...

Vă recomand buni prieteni, o cură de sinceritate, asortată cu o gândire pozitivă, să vorbim despre lucrurile care ne unesc, să gândim pe cont propriu.

Fac parte dintr-o generație și nu regret!

BACK TO TOP