Economie · 1827 · 24 Februarie 2018

INTREBAREA CETATEANULUI: “DOMNULE CRISTIAN HAIDUC, CETATENII DIN CAMPIA TURZII SUNT DE RANG INFERIOR?”

INTREBAREA CETATEANULUI:  “DOMNULE CRISTIAN HAIDUC, CETATENII DIN CAMPIA TURZII SUNT DE RANG INFERIOR?”ariesnew.ro

Am primit pe e-mail-ul publicației ariesnews. ro, un mesaj venit de la un tânăr din Câmpia Turzii și după cum i-am promis îl publicăm, fără a-i menționa numele.


“ D-le Cristian HAIDUC, dumneavoastră considerați cetățenii din Câmpia Turzii, persoane de rang inferior celor ce locuiesc în Cluj Napoca?

În momentul când ați fost numit secretar de stat la Agenția de IMM-uri, ne-am pus mari speranțe mai mulți tineri din Câmpia Turzii, că ne veți ajuta sa ne dezvoltam mici afaceri. În momentul în care ați construit incubatorul de afaceri, chiar am crezut ca acest lucru va deveni realitate. Ce a urmat a fost un fiasco total, am încercat de vreo 2-3 ori să intru în incubator, nu am reușit, majoritatea persoanelor ce au intrat aici erau din alta localitate. Încet, încet incubatorul a fost lăsat în paragina, fiind pustiu la această oră. Am văzut pe facebook că va deveni sediu de poliție. Pe facebook am citit și faptul că sunteți președintele consiliului de administrație la CLUJ INNOVATION PARK SA, un centru de dezvoltare a afacerilor de tip start-up, similar incubatorului de afaceri din Câmpia Turzii, care funcționează foarte bine. Cum este posibil ca în Cluj Napoca, ceva aflat sub conducerea dumneavoastră să funcționeze, iar în Câmpia Turzii nu. Cred ca nu va pasa de tinerii din Câmpia Turzii, chiar dacă în presă declarați altceva!”


Acesta este mesajul pe care l-am primit.


La cele transmise de cititorul nostru, adaugăm și faptul că, în aceasta săptămână, cu mare mândrie cetățeneasca, culmea, în sediul Primăriei Câmpia Turzii, domnul Ioan-Cristian Haiduc, consilier județean PNL și mâna dreapta a primarului Lojigan, anunța investiții de 5 milioane de euro în comuna Luna. Ioan-Cristian Haiduc se lăuda cu înființarea parcului industrial Tetarom V, nu in orașul natal pe care îl reprezintă în Consiliu Județean Cluj, ci într-o localitate învecinata. D-le Ioan Cristian Haiduc, sperăm ca măcar de data aceasta să nu vă intereseze numai lucrările de construcții și instalații, necesare amenajării parcului industrial. Nu de alta, dar aveți “antecedente” cu un alt proiect care va aparține, respectiv incubatorul de afaceri, pe care împreuna cu primarul PNL l-ați închis.


Reluam și noi întrebarea : “Domnule Ioan Cristian Haiduc, în percepția Dvs., cetățenii din Câmpia Turzii sunt cetățeni de rangul II?”

Așteptăm cu interes răspunsul.