Politica · 1016 · 11 Februarie 2020

Intrușii nestatutari din PSD Câmpia Turzii, Turda, Cluj vor pleca curând!!!

Intrușii nestatutari din PSD Câmpia Turzii, Turda, Cluj vor pleca curând!!!ariesnew.ro

,,Dragi prieteni,

Clujul are un ţesut social-cultural aparte, pe care nici ieri, nici mâine, Bucureştiul nu l-a înţeles şi nu-l va înţelege.

Aşa cum am mai spus, Clujul este un oraş pretenţios, clujenii sunt o comunitate ambiţioasă. Suntem pretenţioşi şi ambiţioşi pentru că suntem elita istorică şi culturală a Transilvaniei. Universităţile noastre, industria medicală, IT-ul şi multiculturalitatea au dezvoltat comunitatea noastră şi implicit mândria noastră.

Patru luni şi trei săptămâni unii colegi din Bucureşti au moșit cu multă atenție răul, pentru ca apoi să-l combătă cu forţa unei raţe domestice.

Aşa cum scriam după 18 septembrie, triumviratului falimentului din vârful PSD, atunci sub directa coordonare a doamnei Dăncilă, a aruncat în haos o organizaţie de partid, fără un gram de raţiune şi viziune politică.

Intrusul cocoţat în fruntea PSD Cluj, degustător de spirt şi amator de circ, a patronat cea mai neagră perioadă din istoria filialei, în care haosul a devenit scriptură iar înjuratul colegilor în fiţuică, statut.

Aşa cum am mai spus, amintirile și prietenia nu pot fi distruse de un intrus grobian ostracizat politic de comunitate prin scoruri electorale obţinute de sub 3%, ostracizat şi de breasla din care s-a revendicat fără recunoaştere.

O fiţuica de şantaj nu a distrus organizaţia dar cu siguranţă a slăbit-o.

A fost şi este mai greu să explicăm clujenilor acest nefericit accident din istoria recentă a organizaţiei.

Astăzi, soarele a ieşit din nou şi există premisele unor zile senine.

Oricât va încerca dreapta să slăbească social-democraţia din Cluj, oricât vor încerca alţii să-şi asume valorile de stânga, cu bune şi rele patrimoniul doctrinar social-democrat va rămâne pe Eroilor 2, indiferent de contextele politice trecătoare.

Stimaţi colegi,

Acest sfârşit de iarnă, politic, dar se pare că şi meteorologic, ne deschide o primăvară cel puţin a speranţelor şi a proiectelor noastre pentru comunităţile pe care le reprezentăm.

Am înţeles unde am greşit şi ce puteam face mai bine, în fiecare zi mai avem ceva de învăţat, însă doar într-o echipă serioasă, câştigătoare, aşa cum a fost cea de la alegerile locale din 2016.

Cu stimă şi zile senine,

Al vostru clujean şi coleg,

Horia,,

A scris deputatul PSD Cluj Horia Nasra pe pagina personală de facebook