Actualitate · 6244 · 23 Februarie 2018

Investigație BOMBĂ: În spatele Incubatorului de Afaceri de la Câmpia Turzii stau acte de corupție? DNA va fi sesizat?

Investigație BOMBĂ: În spatele Incubatorului de Afaceri de la Câmpia Turzii stau acte de corupție? DNA va fi sesizat?ariesnew.ro

Investigație BOMBĂ: În spatele Incubatorului de Afaceri de la Câmpia Turzii stau acte de corupție? DNA va fi sesizat? Ce afaceri se ascund în spatele Incubatorului de Afaceri de la Câmpia Turzii? Cine sunt constructorii? Câti bani a costat? Ce a găsit Curtea de Conturi?

Ideea construirii unui Incubator de Afaceri a fost a consilierului județean PNL, Cristian Haiduc, fost președinte PD-L Câmpia Turzii si director al Agenției IMM-urilor, finanțatorul acestui proiect. Incubatorul a costat : 37.5 MILIARDE LEI VECHI FARA TVA din care, 5 miliarde de lei de la Ministerul IMM-urilor, 3 miliarde de lei de la Consiliul Judetean Cluj, deci rezultă ca: 29.5 miliarde lei vechi din efortul propriu al Consiliului Local Câmpia Turzii. In toate declaratiile din media, C. Haiduc s-a laudat cu 90% fonduri guvernamentale si 10% fonduri de la Natiunile Unite. Realitatea este cu totul alta. Cristian Haiduc, de la inceput a fost confuz si subiectiv in declaratii si a minimalizat reactiile opozitiei de la acea vreme. Incubatorul de afaceri a fost construit de firma EDDAN Construct, o firma apropiată PD-ului si viceprimarului de atunci, Ioan Moldovan care a fost și asociat în proiecte de construcții cu Cristian Haiduc. Moldovan Ioan si Cristian Haiduc au construit împreună blocuri. Dupa ce Ioan Moldovan ajunge viceprimar PD-L, își închide firma si își transferă angajații către firma care a construit incubatorul (EDDAN Construct). Curtea de Conturi a României a efectuat un control la Incubatorul de Afaceri unde a găsit o serie de nereguli, nerespectarea proiectului, sume in valoare de 1,5 miliarde de lei chetuieli neefectuate si plătite. La o prima impresie observăm că avem de a face cu un proiect eșuat marca PD-L Haiduc-Moldovan-Bretoiu si pe care cineva încearcă să-l acopere! (Va urma- dezvăluiri incendiare)(50094)
(50037)
(50034)
(50028)
(50024)
(50023)