Politica · 216 · 29 Octombrie 2019

Iohannis: Drumul spre o Românie normală este unul foarte dificil, dar sunt optimist, pentru că astăzi românii vor schimbare și luptă pentru această schimbare.

Iohannis: Drumul spre o Românie normală este unul foarte dificil, dar sunt optimist, pentru că astăzi românii vor schimbare și luptă pentru această schimbare.ariesnew.ro

Au trecut 30 de ani de la Revoluție, însă moștenirea comunismului s-a văzut în toate perioadele în care PSD a fost la putere, perpetuând incompetență și corupție, perpetuând atitudini contrare unui spirit democratic, transparent, pro-european.

Drumul spre o Românie normală este unul foarte dificil, dar sunt optimist, pentru că astăzi românii vor schimbare și luptă pentru această schimbare.

Este timpul pentru a răspunde onest și asumat la întrebarea: Ce avem de făcut pentru ca România să devină o țară normală? Eu știu care sunt pașii și direcțiile de urmat, iar viziunea pe care eu o propun cetățenilor, prezentată astăzi și public, se găsește în Programul Prezidențial „Împreună pentru România Normală”.

Programul prezidențial pe care îl propun românilor reprezintă angajamentul meu de a fi catalizatorul acestui efort de reconstrucție instituțională, dar și morală a ţării.

#PentruRomâniaNormală

https://iohannis.ro/program/

ziare & stiri