Politica · 773 · 03 Martie 2020

Ionel ISAC: ȘI UITE AȘA, PENTRU CĂ VOR MUSCHII LOR, NE RETRAGEM !!

  Ionel ISAC: ȘI UITE AȘA, PENTRU CĂ VOR MUSCHII LOR, NE RETRAGEM !!ariesnew.ro

ȘI UITE AȘA, PENTRU CĂ VREA MUSCHII MEI, NE RETRAGEM !!

Despre ce este vorba. Stimați concetățeni pentru că trebuie sa știți, pe cei care interesează, iar pentru cei care nu, doar ca titlul informativ, în cele ce urmeaza o să aflați care este comportamentul si modul de acțiune, după caz, al intaiului gânditor, primarul PNL & compania, rosu de manie, pentru ca nu cumva să credeți că este în stare să le facă singur, in varii situații, în care după spusele lui, trebuie să ia decizii foarte grele în folosul si numai pentru cetățean. În ședința C.L. din data de 27.02.2020, daca mai era nevoie inca odata, acest personaj, sinistru pentru mine, cu mintea întunecată si neodihnita, ne prezentă măsură înaltei ipocrizii de care poate să dea dovadă.

,, Am decis să ne retragem din PAZIA" ( asociație agro-zootehnie zonală) care avea ca obiectiv asigurarea unor servicii, gratuite, către întreprinzătorii agricoli, servicii asigurate de persoane cu înalta calificare, specialiști în domeniu, dar nu chiar așa cum se pricepe întâiul nostru gânditor, primarul PNL, la toate . Probabil cu creierul înfierbântat si dupa multă dojana, în poala Evei, așa cum făcea și Adam la începuturi, nu renunță la gândul de retragere. ,, Gata, ne retragem ! " Întrebat de consilierii social-democrat care sunt motivele retragerii municipiului din această asociație, a început în stilul caracteristic să bajbaie, ba că municipiul nu are beneficii de pe urma acestei asociatii, aceasta are gratuitate la chirie, nu și-a prezentat rapoartele de activitate, toate acestea fiind niște minciuni demontate în ședința de președintele asociației, domnul Ioan HIRCEAGA. La motivația că municipiul nu are beneficii l-am întrebat, mai in gluma, mai in serios, pe domnul HIRCEAGA, daca contractul face referire la unele beneficii către municipiu și am zis în glumă, ceva cucuruz, grâu, roz, ouă.... ceva de genul, din dorința de a mai destinde lucrurile, deja prea încordate. Inginerii, din consili dealtfel o categorie

socio-profesională respectabilă, au sărit ca arși de pe scaune, ca îi jignesc. Simabililor, vă dau temă pentru o analiză pe text, nu este ceva tehnic, este legat de literatură, sunt convins că o să vă descurcati, dacă în ședință nu ați putut. Am spus, aprox. ...domnului HIRCEAGA, nu le-ați dat cota de ....., de vi se întâmplă toate cele? vedem p.v. de ședință pentru exactitate.. În relațiile comerciale contractele sunt încheiate între instituții, asumate de anumite persoane, iar beneficiile, dividendele sau cu vreți să le spuneti, sunt tranzacționate de către persoanele în drept. Eu nu am dat nume, nu am făcut referire la o anumita persoana. Va sugerez, acum după ce trecu ceva vreme, să faceți o analiză la rece, poate o să vă dumiriti. Trecem la plata chiriei. Aici o să vedeti înalta ipocrizie a intaiului gânditor, primarul PNL. Îl doare atât de tare, cred că în cot, că ,,PAZIA" nu plătește chirie pe 13 m.p., dar uită că în mărinimia lui, într-o clipită, fără niciun resentiment, a dat spre folosinta gratuită, timp de 10 ani Poliției Municipale, un colos de clădire de sute de m.p. La asociație, după 4 ani si-a adus aminte si probabil s-a întrebat de ce nu plătesc chirie. Și a trecut la acțiune. Se pune întrebarea, unde este echitatea, cum cântărește și cu ce cântar, când ia decizii întâiul gânditor al urbei. Să vedeti cum sustin liberalii initiativa cetateneasca, privata...etc. când vine vorba de investiții și crearea locurilor de muncă. Tot în ședința cu pricina a fost un P.H., prin care domnul Adrian SPATARIU solicita C.L. acordul vicinal, pentru etajarea unei construcții deja existentă. Bine înțeles consilierii liberali & compania au făcut front comun pentru respingere, cu siguranță la indicațiile întâiul ganditor, primarul PNL. Cu ce gresirati, domnul avocat de vă încurcă ăștia? Vă spun eu, în primul rând că nu faceți parte din gasca lor, pentru acest lucru aveți tot respectul meu, probabil nu ați achiesat si nu o veti face, la mizeriile propuse în diferite situatii și câte or mai fi de care aveti cunoștință numai dumneavoastră. Dacă erați coleg de partid și consilier județean, să vedeți cât de repede primeati aprobările dorite, mă refer la construcția de pe str. A. MURESANU, vicinal cu Spitalul municipal ,, Dr. Cornel IGNA " Câmpia Turzii. Vedeti, unii da!! altii ba !! , cam așa stau lucrurile când vine vorba de liberalism și încurajarea capitalului privat.

Am spus-o și în ședința de consiliu și o mai repet, în toată această afacere este vorba despre răfuială, reglare de conturi, după cum spune italianul ,, o vendeta ", să vă fie rușine și să nu uitați că nu sunteți pe veșnicie în funcții, ci vremelnic.

Stimați concetățeni rămâne să analizați, să trageți concluziile necesare și să vă formați opiniile personale, urmând a sancționa aceste derapaje, abuzuri de la viața democratică a municipiului nostru.

Să aveți o zi faină!

Ionel ISAC

Consilier social-democrat