Cronica aleșilor locali · 1537 · 26 Martie 2019

Irina MUNTEANU candidata pentru functia de PRIMAR din partea PNL Campia Turzii la alegerile locale din 2020? Zvon sau adevar?

Irina MUNTEANU candidata pentru functia de PRIMAR din partea PNL Campia Turzii la alegerile locale din 2020? Zvon sau adevar?ariesnew.ro

Irina MUNTEANU candidata pentru functia de PRIMAR din partea PNL Câmpia Turzii la alegerile locale din 2020? Zvon sau adevăr?

Tot mai multe voci din PNL Câmpia Turzii spun că actualul primar Dorin Nicolae Lojigan, nu ar mai avea șanse să câștige un alt mandat de primar. Lipsa proiectelor, strarea proastă a drumurilor, curățenia care lasă de dorit, atitudinea arogantă si dictatorială, se pare că au dus la o erodare puternică a actualului primar. Tot pe surse din PNL Câmpia Turzii se spune că eminența cenușie a PNL Câmpia Turzii este Irina Munteanu, fosta candidată la functia de deputat la alegerile parlamentare din 2016, actualmente directorul de relatii cu comunitatea din Primaria Campia Turzii si mana dreapta a actualului primar.
Pana la o pozitie oficiala totul pare a fi un zvon, dar dupa cum este proverbul romanesc ,,fara foc nu iasa fum,, in urmatoarea perioada de timp vom afla mai multe lucruri care vor clarifica aest zvon.

foto INTERNET