Cozmin Sașa - Pro România
Remus Lăpușan - Pro România
Mircea Irimie - Pro România
Știrea cititorului · 970 · 13 August 2018

Isac Tudorache Ionel: D-le Bordea, oare ar trebui să dau crezare la toate cele ce se spune despre averea dvs., că ați ,, îngropat combinatul, că aveti nu știu câte case, apartamente?.

Isac Tudorache Ionel: D-le Bordea, oare ar trebui să dau crezare la toate cele ce se spune despre averea dvs., că ați ,, îngropat combinatul, că aveti nu știu câte case, apartamente?.ariesnew.ro

Marius Roman Bordea L-am rugat pe dl.ISAC sa spuna public cum s-a imbogatit un coleg de al lui care a ajuns consilier judetean .Asta ca sa poata fi credibil.Daca nu ar fi mai bine sa taca.

Isac Tudorache Ionel Dle. Bordea va stiu un om serios, dar se pare ca v-au ajuns si pe dv. tentaculele acestei caracatite difoasa. Cu privire la postare, nu va obliga nimeni sa fiti deacord cu mine. Toate faptele arătate au fost vazute de mine si am fost in mijlocul discutiilor cu conducerea societatii respective. Eu nu am spus ca cineva s-a bogatit, m-am referit la o sitiatie punctuala. Nu stiu la ce consilier judetean va referiri. Daca îl cumoasteti studiati declaratia de avere si o sa va dati singur răspunsul. Ca suntem mai bogati sau mai săraci este o chestiune de pozitionare sociala datorata pregătirii fiecăruia. Eu, dle. Bordea, oare ar trebui sa dau crezare la toate cele ce se spune despre averea dv., ca ati ,, îngropat combinatul, ca aveti nu stiu cate case, ap. etc. Nu am facut acest lucru si nu am sa-l fac, dar nimeni nu ma poate opri sa semnalizez derapajele de la lege. O seara cat mai placuta.

Reactii la articolul:


Consilierul local Ionel ISAC: ,, Primarul Lojigan folosește angajații Primăriei pentru executarea unor lucrări la noul domiciliu..."

Consilierul local Ionel ISAC: ,, Primarul Lojigan folosește angajații Primăriei pentru executarea unor lucrări la noul domiciliu...ariesnew.ro

Nu este pentru prima data cand primarul Dorin Nicolae LOJIGAN isi foloseste influenta, pozitia politica si sociala, pentru a-si rezolva problemele personale, cu costuri minime sau de cele mai multe ori fara costuri personale (a se intelege lucrari pe prietenii, sponsorizari etc.), sfidand astfel, cele mai elementare prevederi ale legii. Si nu fac altceva decat sa-mi amintesc despre discutiile personale cu terte persoane, mesaje aparute in mediul on-line, despre ghidusiile, matrapazlacurile, asta ca sa fiu elegant, ale acestui personaj, intru bunastarea personala si a familiei sale. Este de notorietate, folosirea unor angajati din anumite societati si chiar angajati din Primarie, pentru cei din urma a se intelege termenul de ,,vechil", in executarea unor lucrari la noul domiciliu. Si pentru ca sa fiu cat mai credibil, am sa dau cateva exemple: lucrari de constructii la casa de vacanta din satul Orasti, amenajare drum de acces, construire si montare indicator unitate administrativ teritoriala, executate cu angajati de la S.Domeniul Public Campia Turzii S.A., folosirea persoanelor care sunt asistate social la prestarea unor munci pe proprietatea personala. Un caz il cunosc personal, anul trecut ca si acum, a depozitat pe domeniul public o cantitate importanta de nisip, pentru constructia garajului. Cu toate ca atunci am sesizat organele competente, pana astazi nu am primit niciun raspuns. Cu privire la masurile intreprinse, un angajat al primariei, o sa ma repet, va rog sa cititi ,, vechil " care administreaza proprietatea primarului, in ziua la care ma refer, datorita valurilor pe care le-am facut, acea persoana si-a facut aparitia in str. Independentei, probabil pentru a urgenta lucrarile si a sterge orice urma de nelegalitate. Oare acest functionar din Primarie nu trebuia sa se gaseasca la serviciu ? A avut bilet de voie ? Nu stiu, asta ramane sa ne lamureasca chiar primarul municipiului. Sunt ferm convins ca, cele sesizate de mine vor primi o spoiala legala, pentru a estompa gravitatea acestor abuzuri. Este parerea mea si va rog sa o respectati, deoarece am vazut cu proprii mei ochi reactia interlocutorilor si viesparul care a inceput sa se miste, ca la o comanda, pentru acoperirea acestor ilegalitati constatate, acest fapt pana la proba contrarie.
Este regretabil ce se intampla !!! Oare nu-i este RUSINE ??? Pana unde veti merge cu aceasta infatuare de prost gust si la ce rang vreti sa ridicati nesimtirea de care dati dovada, domnule primar Lojigan?!


Consilier local social-democrat

Ionel Tudorache ISACpreluare de pe contul personal de facebook