Facebook Scan · 1202 · 20 Mai 2020

La Campia Turzii de două săptămâni 12 familii nu sunt racordate la rețeaua de canalizare, nu se pot spăla, nu-și pot face necesitățile fiziologice.

La Campia Turzii de două săptămâni 12 familii nu sunt racordate la rețeaua de canalizare, nu se pot spăla, nu-și pot face necesitățile fiziologice. ariesnew.ro

,,INCOMPETENȚA, PROSTIA UCIDE, DAR SUFERĂ CETATEANUL !!
Astăzi, 20.05.2020, orele 14.00 am fost invitat în cartierul Şarât de câțiva cetățeni care au dorit sa-si exprime nemulțumirea de felul în care se execută lucrările de reabilitare apa/canal pe fonduri europene. Deci nu putem invoca lipsa banilor. INCOMPETENȚA o putem invoca, abitir. De două săptămâni 12 familii nu sunt racordate la rețeaua de canalizare, nu se pot spăla, nu-și pot face necesitățile fiziologice. Care mai au grup social în fundul grădinii, problema este rezolvată, care nu merg la calea ferată, ca în Ciulinii Bărăganului. Este ceva de neînchipuit că se poate petrece în secolul xxl. Eu, ce să le spun oamenilor? Le-am sugerat că începând cu o anumită oră, să meargă la îmbăiat şi să-şi facă necesitățile acasă la primar și nu numai, în funcție de planificarea ce va urma. Câtă nesimțire, câtă ipocrizie....mai bine mă opresc că mă bate DUMNEZEU. Să vă fie rușine administrație. Eu zic stimați cetățeni să mergeți cu asemenea exemplare, înainte !!
Consilier social-democrat
Ionel ISAC,,
Text preluat de pe pagina oficială a d-lui consilier local PSD Ionel ISAClucrari 3
lucrari 2
lucrari 1