Administrație · 1569 · 25 Noiembrie 2018

La Câmpia Turzii licitație trucată pentru un consilier local PNL, căruia i s-a atribuit teren din proprietatea muncipiului?

La Câmpia Turzii licitație trucată pentru un consilier local PNL, căruia i s-a atribuit teren din proprietatea muncipiului?ariesnew.ro

Surse din cadrul aparatului de specialitate al primarului spun că există suspiciunea rezonabilă ca o licitație pentru atribuirea unui teren din propietatea muncipiului Câmpia Turzii ar putea fi trucată! Una din condițiile de validare a unei astfel de licitații este ca să participe minim 3 (trei) firme, interesant este că la acestă atribuire se pare că au participat 2 ( doua) firme care sunt inregistrate cu sediul social la aceeași adresă. în aceste conditii sunt suspiciuni că această licitatie a fost aranjată, fapt deosebit de grav!!!

Terenul în cauză este în Campia Turzii, cartierul Șarât, lângă sediul Sc. Domeniul Public SA, iar beneficiarul este un consilier local PNL. După ce ne parvin documentele la redacție, o să facem cunoscut numele consilierului locala PNL și firmele în cauză. Este ușor de înțeles faptul că la Câmpia Turzii, dacă ești membru PNL și prieten bun cu primarul, poți beneficia de orice, chiar dacă se află la limita legalității!

Vom revenii cu detalii explozive!!!