Administrație · 1748 · 07 August 2018

La Campia Turzii se lucreaza ca la Vaslui! Lucrari scumpe si de proasta calitate! ,,Borduri ca la Vaslui".

La Campia Turzii se lucreaza ca la Vaslui! Lucrari scumpe si de proasta calitate! ,,Borduri ca la Vasluiariesnew.ro

La Campia Turzii se lucreaza ca la Vaslui! Lucrari scumpe si de proasta calitate! ,,Borduri ca la Vaslui".


Problemele mici, dar numeroase ne transformă uneori o zi normală într-un calvar. De multe dăţi ele încep cu drumul spre serviciu. Deşi Statul ne încurajează indirect să ne cumpărăm maşini noi şi să le casăm pe cele vechi, tot instituţia care administrează banii locali (Primaria) pe care îi plătim sub formă de taxe ne pune beţe-n roate, la propriu. Cum? Prin calitatea proasta a drumurilor!
Societatea patronata de primariei si care se ocupa de drumurile din Campia Turzii este S.C. Domeniul Public S.A, o societate care de ani buni papa banii primariei, in schimbul unor lucrari scumpe si de proasta calitate. Ultimele lucrari executate de aceasta societate au culminat cu bordurile turnate din ciment si serpuite precum Ariesul, la pret de top. Borduri ca la Vaslui!

Vaslui, în topul celor mai proaste drumuri Judeţul Vaslui se poate „lăuda“ că are cele mai proaste drumuri din România. Practic, nu există drum naţional care să nu fie plin de gropi pe anumite porţiuni. De cele judeţene nici nu se mai pune problema, deoarece 80% dintre ele arată ca după război.