Cronica aleșilor locali · 1810 · 03 Ianuarie 2019

La Câmpia Turzii un an 2018 fără realizări, un PRIMAR INCAPABIL să consume banii dați de Guvernul PSD+ ALDE...

La Câmpia Turzii un an 2018 fără realizări, un PRIMAR INCAPABIL să consume banii dați de Guvernul PSD+ ALDE...ariesnew.ro

La Câmpia Turzii un an 2018 fără realizări, un PRIMAR INCAPABIL să consume banii dați de Guvernul PSD+ ALDE...

,,Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“ spunea omul politic Ioan Rațiu.
Promit cetățenilor din Câmpia Turzii, că și în anul 2019 am să le spun ceea ce alți politicieni nu îndrăznesc să spună despre primarul și gasca care vor conduce orașul până în 2020!
Am văzut astăzi în presă, că primarul PNL de Câmpia Turzii se laudă din nou, cu ce fonduri a atras el, bani negociați de premierul PSD Dăncilă,... pe care el și postacii angajați în primărie, o hulesc într-una. A uitat să spună că Guvernul României i-a dat încă din luna martie 2,7 miliarde de lei vechi, contract semnat cu Ministerul Dezvoltării, pentru asfaltarea unor străzi din cartierul Șarât... proiecte făcute în mandatul trecut de colegii mei de la PSD. Din curiozitate am sunat astăzi la primărie și am întrebat care este suma decontată, cheltuită...cum o vrea să-i spună. Bineînțeles că au început bâlbâielile, că să vedeți, că sunați-l pe dl. Luca de la investiții , că el știe. Bun! L-am sunat și pe el, care foarte amabil mi-a zis,...păi nu am decontat nimic că doar în 18 Noiembrie 2018 ne-am apucat de lucru... dar este vreme că doar contractul e pe cinci ani și este vreme...
O concluzie simplă, nu era mai bine ca primăria să asfalteze și sa consume banii și în anul acesta sa mai solicite alți bani?
Dar cred că cea mai bună întrebare este au făcut ceva în 2018? Nimic. Un an fără realizări cu un primar care este INCAPABIL să facă ceva BUN pentru oraș!

ISAC Ionel- Consilier local