Cronica aleșilor locali · 723 · 21 Decembrie 2018

LA SPITAL UN CONCURS MASCARADĂ, MARCA PNL CÂMPIA TURZII.

LA SPITAL UN CONCURS MASCARADĂ, MARCA PNL CÂMPIA TURZII. ariesnew.ro

LA SPITAL UN CONCURS MASCARADĂ MARCA PNL CÂMPIA TURZII.
Dacă în campania electorală primarul PNL din Câmpia Turzii se lauda ca pentru el totul va fi legal. Ei stimați cetățeni ai orașului nostru, de doi ani de zile toate angajările în primărie și la spital se fac doar pe criterii politice. Dacă ești prieten cu ,,instituția primarului”, postac fanatic pe facebook contra PSD, sau membru PNL poți primii un post!
Postul de manager la spitalul din oraș este foarte important și de aceea trebuie ocupat de oameni care se pricep, nu de politruci fără experiența.
De mai bine de un an de zile sesizam opinia publica ca ceea ce se întâmplă la spital nu este în regulă. Am chemat de mai multe ori pe managerul interimar in fata Consiliului Local sa dea explicații financiare și criteriile pe care angajează personal in spital. Nimic, nici un răspuns. Sunt convins ca nu a venit in fata noastră de frica.
După ce i-a prelungit ilegal mandatul de manager, au organizat un concurs cu criteriile făcute in așa fel încât să îl favorizeze pe omul lor de partid și să elimine alți candidați competenți. Deși legea impune dezbatere publica deschisă pentru proiectul de management cu participarea oricui dorește, această dezbatere nu a existat în consecinta examenul a fost o mascarada. Doar justiția mai poate intervenii și restabilii legalitatea!
Ionel ISAC- consilier local

ziare & stiri