Știrea cititorului · 931 · 14 Iulie 2018

Laurentiu Bondor: Atata timp cand medicilor li se inchide gura la problemele din spital pe care le ridica la raportul de garda si li se spune "vorbesti cand iti dau eu voie!’’ e normal ca acestia sa caute normalitatea in alte locuri.

Laurentiu Bondor: Atata timp cand medicilor li se inchide gura la problemele din spital pe care le ridica la raportul de garda si li se spune ariesnew.ro

Opinii si pareri despre actuala conducere a Spitalului municipal din Campia Turzii:

Laurentiu Bondor Atata timp cand medicilor li se inchide gura la problemele din spital pe care le ridica la raportul de garda si li se spune "vorbesti cand iti dau eu voie!", e normal ca acestia sa caute normalitatea in alte locuri. Atata timp cand o turma de oi va fi pastorita de un muncitor necalificat , nu de un cioban , acestea nu vor mai da lapte si vor fi mancate de lup.

Nicu Mesaros Toate derapajele astea, trebuie scrise, să le vadă toți cei de bun simț, cu exemple, cu poze, că poate dacă, nu le scriem, administrația nu are de unde să stie, și cealaltă față a lucrurilor, cea a responsabilității si a bunului simț. Poate ei cred că așa e corect, iar critica constructivă, este doar un capriciu al nostru, un mod de ai improsca, pe cei care se luptă să facă bine. Domnilor, nu suntem din alt partid, dar ne pasa de acest oraș, care se scufundă in fiecare zi, datorita vanității si mediocrității cu care tratati totul!!!

Laurentiu Bondor Administratia cu siguranta stie de aceste derapaje, le-au ajuns la urechi ,dar ce masuri sa iei cand tu numesti un director care nu are nici in clin nici in maneca cu conducerea unei afaceri si de maserie e revolutionar ce sa mai spunem de studii in manegment medical. Cum sa-i bagi ceva de vina cand este prietenul tau de incredere si il angajezi pe 14.000 lei salar mai mare decat medicii care raspund , si au in mana viata noastra.