Comunicate de presă · 559 · 24 Iulie 2019

↗️Liberalii au mai reușit o ,,performanță”, să îngroape mișcarea sportivă din Câmpia Turzii! Nu sunt în stare nici să vopsească podeaua sălii sportului, ce să mai vorbim de investitii! Decât să dați zeci de mii de euro pe festiv

↗️Liberalii au mai reușit o ,,performanță”, să îngroape mișcarea sportivă din Câmpia Turzii! Nu sunt în stare nici să vopsească podeaua sălii sportului, ce să mai vorbim de investitii! Decât să dați zeci de mii de euro pe festivariesnew.ro

↗️Liberalii au mai reușit o ,,performanță”, să îngroape mișcarea sportivă din Câmpia Turzii!

Nu sunt în stare nici să vopsească podeaua sălii sportului, ce să mai vorbim de investitii!

Decât să dați zeci de mii de euro pe festivalul peștelui, mai bine dați bani la sport‼️

Ca urmare a acuzelor domnului antrenor, prof. Gabriel Mocean, apărute în prestigioasa publicație TurdaNews, și a discuțiilor purtate de consilierii locali social democrați cu membrii Clubului Sportiv Municipal Câmpia Turzii, membrii care au dorit să rămână anonimi pentru a nu suferii represalii din partea conducerii primăriei, se pare că situația financiară și organizatorică a clubului sportiv este grav afectată de faptul că Primăria Câmpia Turzii nu-și onorează la timp obligațiile financiare, fapt fără precedent de la înființarea CSM până în prezent! Astfel, antrenorii și sportivii nu sunt plătiti la timp, existând restanțe la plată încă din anul 2017, afectând direct activitatea competițională și climatul intern al clubului.

Consilierii social democrații solicită imediat conducerii Primăriei Câmpia Turzii să-și onoreze toate obligațiile stabilite de Consiliul Local Câmpia Turzii, să sprijine mișcarea sportiva la modul real nu doar prin conferințe de presa și Facebook și să prezinte in fața Consiliului Local un raport la zi cu situația financiară și organizatorică a CSM.

Stimați liberali, sportul, educația și sănătatea sunt mai importante decât chefurile și festivalurile pe care le plătiți cu zeci de mii de euro din bugetul cetățenilor. Ați mai reușit o perfomanță în cei trei ani de când conduceti dezastruos Câmpia Turzii, să îngropați mișcarea sportivă!

Iată linkul: https://turdanews.net/…/62780-nou-infiintata-as-victoria-vi…

Departamentul de informare și comunicare PSD CT!