Politica · 897 · 27 Februarie 2019

LOVITURĂ! Cine va fi candidatul PSD pentru Primăria Câmpia Turzii?!

LOVITURĂ! Cine va fi candidatul PSD pentru Primăria Câmpia Turzii?!ariesnew.ro

Lovitura! Cine va fi candidatul PSD pentru Primaria Campia Turzii?!

In spatiul politic clujean se vorbeste tot mai des si tare ca actualul primar al muncipiului Campia Turzii, PNL-istul Dorin Nicolae Lojigan, nu mare nicio o sansa sa mai castige un nou mandat de primar la alegerile locale din anul 2020. Pe acest fond au inceput speculatiile cu posibilii candidati eligibili.
PSD a castigat ultimele alegeri parlamentare (2016) la Campia Turzii, fiind actualmente cel mai pare partid din zona si va avea candidatul său la alegerile locale pentru funcţia de primar în municipiul Campia Turzii. Consilierul judetean si presedintele PSD Campia Turzii, Petre POP, nu a dat vreun nume în acest sens însă sunt zvonuri că există o listă cu care PSD Campia Turzii va merge la alegerile locale din 2020.
„Avem și noi strategiile noastre. Vom avea cel putin două-trei persoane pe care le pregătim. O parte sunt membri PSD Campia Turzii. Sunt și oameni noi cu afaceri, sunt și experti si profesioniști, sunt și oameni care cunosc foarte bine administrația locala si central ”, a declarat un membru PSD. În acelaşi timp trebuie sa facem mentiunea ca in lipsa unor informatii oficiale, totul ramane la nivel de zvon...

foto:internet