Cronica aleșilor locali · 1430 · 23 Ianuarie 2019

MAFIA ANGAJĂRILOR PNL ÎN PRIMĂRIE.Cum functioneaza sistemul de pile si relatii în Primăria municipiului C-Turzii.

MAFIA ANGAJĂRILOR PNL ÎN PRIMĂRIE.Cum functioneaza sistemul de pile si relatii în Primăria municipiului C-Turzii.ariesnew.ro

MAFIA ANGAJĂRILOR PNL ÎN PRIMĂRIE
Cum functioneaza sistemul de pile si relatii în Primăria municipiului C. Turzii.
Când va spuneam ca daca pupi sutana popii, juri credinta, te injosesti ca specie umană pentru a atinge interesele personale si cele familiale si ca slugarnicia este ridicata la rang de virtute nu m-ati crezut, chiar unii postaci fideli liberalismului deșănțat din C.T. au sărit ca arși, au trecut la injurii, defăimare, atacuri la persoana, asa înțelegând ei lupta politică. Eu unul nu ma sperii de amenințări, de dosare etc. si am sa continui sa arat toate ilegalitatile ce se intampla in administratia locala.
Dar sa trecem la concret. Dupa atatea rugăciuni, matanii, slugarnicie si laudatio aduse intaiului gospodar al orasului veni si ziua recompensei pentru consilierul local Vasile Soporan ( PPU-sl.) si ce si-a spus, eu de ce nu as cere ca, copilul meu sa lucreze in primărie pe o funcție călduță, până la adânci bătrânețe. Se pare ca această dorință este pe cale a se îndeplini. Astea fiind spuse fiul sau Adrian Soporan, a susținut proba interviului pentru ocuparea funcției de referent la Serviciul Cultură, concurand bineinteles în compania unor iepurasi pentru această funcție, proba scrisa si obținând un punctaj bun, adică 88 de puncte, tradus în nota, nota 8.80. Ce urmează? concursul merge mai departe având cea mai mare transparenta si deoarece la proba scrisă sau calificat doi candidați, am unele suspiciuni ca aceasta fiind aranjată, si asa pe saptamana viitoare , daca nu chiar la sfârșitul acesteia, pe site-ul primăriei o sa citim ,, admis " în dreptul lui Adrian Poporan si vom vedea un tată fericit. Asa procedează ,, mafia" angajarilor în primăria C.Turzii.
Aceasta este adevarata fata a consilierului local Vasile Soporan. Nu îl interesează nevoile cetățenilor, primează cele personale, familiale și de grup politic. Nu am crezut ca un om, deși la o varsta respectabilă și cu ceva experienta de viata poate sa se injoseasca întratat în scopul obținerii unor avantaje, încât sa-si expună familia unui joc politic murdar întreținut de actuala majoritate liberală din Consiliul Local al municipiului C. Turzii cu terți complicități.
CUM sa numesc atitudinea acestui consilier , slugarnicie ? Nu, am sa-i spun IPOCRIZIE fără margini.
Ionel ISAC, consilier social-democrat.

( a scris consilierul local pe pagina personala de facebook si exprima opinia sa politica)