Politica · 3353 · 01 August 2019

Marcel BOGDAN viitorul PRIMAR din Câmpia Turzii la alegerile locale din 2020?

Marcel BOGDAN viitorul PRIMAR din Câmpia Turzii la alegerile locale din 2020? ariesnew.ro

În timp ce unele partide politice se ocupă cu denigrarea adversarilor și teoria peștelui prăjit, PSD Câmpia Turzii acționează pragmatic și a atras în rândurile sale doi oameni grei din mediul politico-administrativ local.

RefleqtMedia – site-ul de știri cu cele mai bune surse din zona Turda – Câmpia Turzii, a aflat în premieră despre numele grele care îngroașă rândurile Partidului Social Democrat.


Astfel, din informațiile primite și, ulterior, confirmate, fostul comandant al Poliției Câmpia Turzii, comisarul-șef în rezervă, Marcel Bogdan și fostul deputat, viceprimar și fondator al PSD-ului, Ioan Moldovan, s-au înscris în familia social-democrată de la Câmpia Turzii.


„Da, este adevărat, sunt două personalități cu probitate morală, experiență profesională și administrativă care în mod sigur vor aduce un plus de valoare echipei PSD Câmpia Turzii.

Faptul că au ales să se alăture proiectului nostru politic demonstrează încă odată că suntem alternativa politică care în anul 2020 va readuce Câmpia Turzii pe drumul normalității și a dezvoltării reale, adică în afara circurilor, vendetelor politice care, astăzi din păcate ne agresează mediul social și nu numai.

Nu vă ascund faptul că am purtat discuții și cu alte personalități din mediul de afaceri, învățământ și sănătate, cu partide politice, care doresc să vină și să contribuie la redresarea mediului administrativ, politic și economic din muncipiul nostru.”, a declarat Petre Pop, președintele PSD Câmpia Turzii.

RefleqtMedia.ro a purtat o scurtă discuție și cu Ioan Moldovan, care ne-a transmis că se reface după o intervenție chirurgicală la genunchi, dar că într-adevăr, după multe discuții și analize, a ales să se alăture formațiunii politice pe care, în 1995, a fondat-o alături de alți oameni de calitate din oraș.

„Am găsit în PSD prieteni vechi de-ai mei, oameni de calitate care sunt sigur că vor contribui la primenirea orașului. Trebuie să facem tot posibilul pentru readucerea confortului public cetățenilor acestui oraș, după o perioadă de 4 ani în care nu vedem nicio perspectivă, nicio posibilitate pentru cetățeni.”, a declarat Moldovan.

Întrebat de RefleqtMedia dacă PSD Câmpia Turzii are tot ce-i trebuie pentru a câștiga alegerile din anul 2020, Moldovan a declarat: „Cu mici ajustări, cu siguranță DA!”.

Comisarul șef în rezervă, Marcel Bogdan, este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni comisari de poliție din istoria post-decembristă a orașelor Turda și Câmpia Turzii, acesta stopând pentru multă vreme criminalitatea în cele două orașe.

Iată cum, într-o singură zi, PSD a atras în rândurile sale doi potențiali candidați la Primărie, cu capacitate de a învinge!

A scris RefleqtMedia – site-ul de știri cu cele mai bune surse din zona Turda – Câmpia Turzii