Politics · 647 · 04.06.2023

MAREA PROVOCARE la alegerile locale din 2024 - SCHIMBAREA paradigmei politice  “ BUSINESS-UL RĂMÂNE BUSINESS! Adică o politică fără “performanța”, “UN MANDAT - O CASĂ”

By REDACȚIE
MAREA PROVOCARE la alegerile locale din 2024 - SCHIMBAREA paradigmei politice  “ BUSINESS-UL RĂMÂNE BUSINESS! Adică o politică fără “performanța”, “UN MANDAT - O CASĂ”

Noua provocare politică a alegerilor locale din 2024 la Câmpia Turzii este tocmai schimbarea paradigmei politice “ UN MANDAT - O CASĂ!” , o schimbare atât de necesară într-un oraș obosit de politica “cine nu-i cu mine e împotriva mea!”, în care primarul se îmbogățește iar comunitatea sărăcește, iar Primaria s-a tranformat într-o sucursală de partid, un furnizor de locuri de muncă pentru partid! De aceea clasa politică trebuie să înțeleagă că business-ul trebuie să rămână business, iar angajații societăților aflate în subordinea autorităților locale, funcționarii din instituțiile publice trebuie să facă administrație locală pentru cetățeni, nu politica unui partid.

Opt ani cu “ POVESTEA FONDURILOR EUROPENE”!

Avram GAL - După 8 ani de guvernare locală PNL, cu Dorin Lojigan primar, ar fi trebuit să avem un bilanț clar despre fondurile atrase în Câmpia Turzii, despre proiectele implementate, indicatorii realizați în aceste proiecte, rapoarte intermediare de progres, managerii proiectelor, iar cetățenii ar fi trebuit să simtă beneficiile acestor bani europeni.

Din păcate, și cu regret o spun, la acest capitol PNL Câmpia Turzii și Dorin Lojigan sunt corigenți, iar rezultatele” lor sunt mereu la stadiul de INTENȚIE și cel mult DEMARARE, cu lucrări de proastă calitate, foarte scumpe și lăsate în ultimul an de mandat, pentru a seduce electoratul cu ideea “40 de milioane de euro atrase”…o mare păcăleală!

Adică în 8 ani de zile au tot cugetat și demarat, fără să finalizeze nici măcar un singur proiect, ba mai mult să uite de miile de locuri de munca la TETAROM V

Orașul nostru este momentan plin de zvonuri politice, exagerate prin care ni se induce idea celor 40 de milioane de euro ca fiind un mare succes; însă ceea ce uită să ne spună este că toate aceste proiecte sunt doar o intenție continuă, iar firmele de consultanță agreate de PNL, au încasat zeci de mii de euro din taxele și impozitele cetățenilor.

În aceste mandate, Câmpia Turzii a pierdut șansa și oportunitatea de a se dezvolta normal, real și eficient.

De aceea este nevoie de o schimbare, de oameni cu viziune, experiență și cu dorința de a face ceva pentru oraș!

Câmpia Turzii are nevoie de un Primar care să observe problemele orașului: străzile neasfaltate, trotuarele pline de gropi, mizeria de la toate colțurile, spațiile verzi neîngrijite și să facă ceea ce e nevoie! Câmpia Turzii are nevoie de un Primar Gospodar!

BACK TO TOP