Actualitate · 2091 · 05 Februarie 2019

Masonii liberali care conduc Campia Turzii...

Masonii liberali care conduc Campia Turzii...ariesnew.ro

,,Au fost speculate, de-a lungul timpului, fel de fel de idei cu privire la masonerie. Scriitori cunoscuţi au redactat pagini întregi de ficţiune pornind de la ritualuri masonice la care nu au avut acces, dar încercând de fiecare dată să îşi imagineze ce se petrece în sânul acestei „societăţi“.
Este o lume închisă pentru oamenii care nu ocupă niciun loc în societate, dar stârneşte controverse ori de câte ori subiectul revine în atenţia opiniei publice. Francmasoneria, spun reprezentanţi de la Marea Lojă Naţională din România, a fost o asociţie a zidarilor liberi. În Evul Mediu francez, franc desemna pe cineva scutit de plata oricărei taxe feudale, iar situaţia privilegiată a acestei asociaţii a constructorilor medievali venea din faptul că aceştia erau oamenii care puneau cărămidă peste cărămidă pentru a ridica bisericile şi catedrale de atunci.Unul dintre ei a fost Alexandru Paleologu, Alecu (PNL) aşa cum era cunoscut de prieteni, figurând pe site-ul Marii Loje Regulare a României printre masonii de seamă. S-a născut în Bucureşti, în anul 1919, şi s-a stins la 86 de ani. A fost unul dintre numele marcante ale Bucureştiului şi s-a remarcat de-a lungul vremii ca scriitor, eseist, critic literar, diplomat, dar şi om politic.,, scrie www.historia.ro

Tot in sfera speculatiilor ne aflam si cand e vorba de masoneria din Campia Turzii, o localitate care pana de curand a facut ,,deliciul" presei cu acest subiect, de aceea in urmatoarea perioada de timp o sa va dezvaluim informatii incredibile cu masonii liberali (PNL) care astazi conduc Campia Turzii (lista membrii, locul de intalnire, scopul lor)

foto: acasa.ro

Va urma