Administrație · 549 · 18 Iunie 2020

Minciunile PNL și reabilitările Colegiului Victor Ungureanu! Termopane, termopane! Geamuri montate cu 3 ani în urmă, schimbate și aruncate! Risipă de bani, incompetență sau afaceri de partid?

Minciunile PNL și reabilitările Colegiului Victor Ungureanu! Termopane, termopane!  Geamuri montate cu 3 ani în urmă, schimbate și aruncate! Risipă de bani, incompetență sau afaceri de partid?ariesnew.ro

Minciunile PNL și reabilitările Colegiului Victor Ungureanu! Termopane, termopane!
Geamuri montate cu 3 ani în urmă, schimbate și aruncate! Risipă de bani, incompetență sau afaceri de partid?

Ne aflăm în an electoral așa că în goana după atenție, după un mandat de patru ani fără rezultate, primarul PNL Dorin Lojigan ne prezintă apoteotic investitii făcute de mântuială, fără gândire și fără sens! Din ciclul: ,,marile realizări” chiar ,,nu se văd” deoarece NU EXISTĂ!
Iată câteva din efectele incompetenței:
1. Acum cca. 3 trei ani, o firmă din Câmpia Turzii, schimbă geamurile termopan la Colegiul Victor Ungureanu, pe banii publici. Fără sa fie amortizate contabil, astăzi sunt schimbate și aruncate! O risipă de bani, în condițiile în care chiuvetele și instalațiile sunt vechi și improprii.
2. Conducerea Colegiului, nu a fost consultată în stabilirea priorităților, directoarea liceului fiind pusă în fața faptului împlinit! ,,semnează și vezi-ți de treabă!”
3. Nu există un proiect de modernizare al Colegiului care este imens și unde pot fi amenajate cluburi pentru elevi!
4. Proiectul nu e complet așa cum se laudă administrația locală. Din cinci corpuri de clădire se modernizează complet doar două, iar celelalte trei doar în proporție de 70% cu posibilitatea de modernizare pe viitor dar din bugetul local (fondurile UE nu permit finanțări duble pentru același tip de proiect).
5. Panourile solare vor asigura doar 10% din necesarul de energie, așa că ”autonomia” energetică e doar o poveste.

În concluzie, vai de ei bani europeni, risipiți fără gândire, cheltuieli făcute pentru a ajunge în buzunarele firmelor ,,acreditate” de PNL
,,Termopane, termopane, fă-te avocat”!