News · 553 · 23.09.2023

Ministrul PSD Sorin Grindeanu prezent la finalizarea lucrărilor din Gara Câmpia Turzii

By REDACȚIE
Ministrul PSD Sorin Grindeanu prezent la finalizarea lucrărilor din Gara Câmpia Turzii

O schimbare spectaculoasă așteaptă Gara din Câmpia Turzii în viitorul apropiat!

Cu pași hotărâți, lucrările de reabilitare la stația CFR din acest pitoresc oraș sunt în plină desfășurare. Scopul? Transformarea sa în una dintre cele mai moderne și eficiente gări feroviare din întregul sistem de transport din România.

Decizia de a aborda acest proiect a fost dictată de condițiile dezastruoase în care se afla stația. Pereții erau afectați, toaletele prezentau o stare de insalubritate, iar conceptul de "sală de așteptare" era o amintire aproape uitată. Era clar că stația CFR din Câmpia Turzii avea nevoie urgentă de o intervenție majoră, fapt ignorat timp de peste 30 de ani, de multe guverne!

Proiectul de reabilitare va oferi călătorilor un mediu mult îmbunătățit. După finalizare, aceștia vor avea la dispoziție o sală de așteptare modernă, dotată cu facilități de ultimă generație, precum și spații sanitare impecabile. Practic, va aduce stația la standarde europene de excelență în domeniul transportului feroviar.

Aceste progrese notabile au fost făcute posibile prin eforturile finaciare ale Guvernului Ciolacu și susținute de ministru PSD, Sorin Grindeanu. Acesta a purtat discuții și corespondență directă cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, precum și cu cei de la SN CFR SA.

Valoarea investiției pentru această remarcabilă renovare se ridică la suma de 3.246.705 lei, fără TVA, iar termenul de finalizare a lucrărilor este stabilit pentru sfârșitul anului curent. Această transformare semnificativă aduce cu sine promisiunea unei infrastructuri feroviare modernizate și oferă comunității locale o perspectivă mai strălucitoare în privința transportului feroviar.

Ministrul Sorin Grindeanu va fi prezent la Câmpia Turzii la finalizarea lucrărilor!

Foto:realizată de D.N. Lojigan

BACK TO TOP