Sports · 1040 · 27 Mai 2022

Mircea DAN *DINICĂ* a copilărit în CÂMPIA TURZII -astăzi este personal trainer la *ELITE GYM*- Florești. Motto: *Crede că poți și vei fi deja la jumătatea drumului*.

By psiholog PETRE POPP
Mircea DAN *DINICĂ* a copilărit în CÂMPIA TURZII -astăzi este personal trainer la *ELITE GYM*- Florești. Motto: *Crede că poți și vei fi deja la jumătatea drumului*.

Mircea Dan sau *Dinică* pentru prieteni, este născut în 1977 la Cluj-Napoca, dar își petrece cei mai frumoși ani ai copilăriei la Câmpia Turzii în zona cartierului *Insulă*, iar în prezent își gestionează propria afacere unde este și personal trainer la *ELITE GYM* din comună Florești.

Are o experiență de peste 10 ani în domeniul antreprenoriatului, în 2012 cu un mic business în *Distribuția de gageturi auto*, urmată de un *Sevice de chei și telecomenzi auto*, iar din 2018 îsi administriază alături de alți doi parteneri proiectul sportiv *ELITE GYM*- Florești.

Ce înseamnă pentru tine sportul? De ce vrei sa il practici? Pentru a slabi, pentru a te menține în formă sau ai o pasiune? Cu cât înaintăm în vârstă și nu numai, ne dorim un corp cât mai armonios, cât mai lucrat pentru a ne simti bine în pielea noastră.

Uneori ne gândim dacă este o alegere bună să mergem la sală să ne antrenăm singuri sau dacă avem nevoie de ajutorul unui antrenor personal. Oamenii în general concept un antrenor personal a fi prea scump si de care nu au nevoie.

Probabil, multi se întreabă care este rolul antrenorului personal, gândindu-se că a merge la sală și a te antrena nu presupune cine stie ce cunostințe. Ei bine, lucrurile stau cu totul altfel: sălile sunt pline de practicanți, mai vechi sau mai noi, care arată la fel ca în prima zi de sală, deși unii se antrenează de ceva vreme.

Mai mult decât atât, nu sunt puțini aceia care, în dorința de a transa rapid problema slăbirii sau a masei musculare, se antrenează haotic, se supraantrenează, se accidentează, țin diete citite prin reviste sau internet, fără a se gândi măcar o clipă la esența lucrurilor: fiecare dintre noi este unic, antrenamentul si nutritia trebuie individualizate în funcție de scopul propus (slăbire, menținere sau acumulare de masă musculară), de vârstă, de sex, de problemele medicale avute, de timpul ce urmează a fi acordat antrenamentelor, de obiceiurile alimentare deja existente. (sursa citată gym service.ro).

BACK TO TOP