Actualitate · 262 · 09 Martie 2019

Momente pline de emoție și bucurie surprinse la petrecerea de 8 Martie a angajaților administrației locale și instituțiilor subordonate din Turda!

Momente pline de emoție și bucurie surprinse la petrecerea de 8 Martie a angajaților administrației locale și instituțiilor subordonate din Turda!ariesnew.ro

Momente pline de emoție și bucurie surprinse la petrecerea de 8 Martie a angajaților administrației locale și instituțiilor subordonate!

Comoara oricărei instituții este constituită din oamenii acesteia! Cu acest prilej, adresez felicitări și mulțumiri acestei echipe numeroase alcătuită din oameni minunați! Fiecare dintre voi ați contribuit la rezultatele extraordinare pe care le-am obținut până acum, dovada vie a faptului că prin implicare, dăruire și multă muncă, succesul este garantat!

Împreună am depășit multe dificultăți, am făcut față multor provocări, ne-am dezvoltat și am evoluat. Am certitudinea că vom reuși să facem acest lucru și în continuare! Vom avea multe proiecte de realizat în următorii ani și contez pe contribuția fiecăruia dintre voi pentru a ne îndeplini toate obiectivele!

Vă mulțumesc încă o dată și vă doresc tuturor La mulți ani ! A scris primarul municipiului Turda, d-l Cristian Matei pe pagina sa oficiala de facebook

ziare & stiri