Politica · 716 · 11 Februarie 2020

Monica Uiorean- Doamna consilier local cu cele mai multe inițiative din ultimii 30 de ani!

Monica Uiorean- Doamna consilier local cu cele mai multe inițiative din ultimii 30 de ani!ariesnew.ro


Monica Uiorean- doamna consilier local cu cele mai multe inițiative din ultimii 30 de ani!

De la revoluție până în prezent au fost 7 mandate ale Consiliului Local Câmpia Turzii, for deliberativ în care s-au perindat mai multe doamne consilier local, în topul acestor doamne, Monica Uiorean este cea cu cele mai multe inițiative de proiecte HCL din ultimii 30 de ani!

2016 – proiecte inițiate

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii denumirii „ PIAȚA TRICOLORULUI ” locației din municipiul Câmpia Turzii situate între Palatul Cultural Ionel Floașiu și Biserica Ortodoxa II, înregistrat la instituția primarului cu nr.20580/30.06.2016.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului maxim a condițiilor de acordare a prestațiilor financiare excepționale prevazute de Legea nr.272/2004, privind protecția și promovarea dreptului copilului prin programul „ SI EU VREAU SA MERG LA ȘCOALA ”, înregistrat la instituția primarului cu nr.28532/12.0.2016.

3. Proiect de hotărâre privind începerea demersurilor necesare dezvoltării „ CENTRULUI CARE ACORDĂ ASISTENȚĂ ȘI ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU PENTRU PERSOANELE VÂRSNICE ” din municipiul Câmpia Turzii, str.Gheorghe Barițiu, nr.36, înregistrat la instituția primarului cu nr. 31106/05.06.2016.

4. Proiect de hotărâre privind instituirea regimului de arie naturală protejată de interes local a Parcului Mare Deontologic Câmpia Turzii, înregistrat la instituția primarului cu nr.32736/19.10.2016.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea cuantumului lunar al burselor de care pot beneficia elevii din învățământul preuniversitar în unitățile școlare din municipiul Câmpia Turzii și proiect de hotărâre privind modificarea cuantumului sumelor pentru premierea cuplurilor care sărbătoresc „ NUNTA DE AUR ” în anul 2016, înregistrat la instituția primarului cu nr.35809.03.11.2016.

2017 – proiecte inițiate

1. Proiect de hotărâre privind modificarea plăcuțelor stradale din nomenclatorul stradal al municipiului Câmpia Turzii cu placuțe adiționale, conținând date biografice a denumirii, fiecare strada din municipiul Câmpia Turzii, legate de personalități marcante ale istoriei, culturii și evenimente istorice ale României.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea cuantumului sumelor pentru premierea cuplurilor care sărbătoresc „ NUNTA DE AUR ” în anul 2017”.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea cuantumului lunar al burselor de care pot beneficia elevii din învățământul preuniversitar în unitățile școlare din municipiul Câmpia Turzii pentru anul școlar 2016-2017.

4. Proiect de hotărâre privind încererea instituiri regimului de arie naturală protejată de interes local a Parcului Mare Deontologic Câmpia Turzii.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului maxim a condițiilor de acordare a prestațiilor financiare excepționale prevazute de Legea nr.272/2004, privind protecția și promovarea dreptului copilului prin programul „ SI EU VREAU SA MERG LA ȘCOALA ”.

6. Proiect de hotărâre privind declararea zilei de „ 20 septembrie – Ziua Muzeului Prima Școală Românească 1879 ” în municipiul Câmpia Turzii.

7. Proiect de hotărâre privind declararea zilei de „ 3 iunie – Ziua Palatului Cultural Ionel Floașiu ” în municipiul Câmpia Turzii.

8. Proiect de hotărâre privind atribuirea unui spațiu funcțional Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, situat în str.1 Decembrie 1918, nr.4, în vederea desfășurării în condiții optime a activităților de către membrii Consiliului Local, între ședițele ordinare/extraordinare sau de îndată, precum și desfășurarea audiențelor cu cetățenii municipiului Câmpia Turzii.

9. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „ CETĂȚEAN DE ONOARE ” al municipiului Câmpia Turzii, domnului Alexandru Gabor.

10. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „ CETĂȚEAN DE ONOARE ” al municipiului Câmpia Turzii, doamnei Aurora Hermina Mihai.

11. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „ CETĂȚEAN DE ONOARE ” al municipiului Câmpia Turzii, domnului Alexandru Ștefan Mihai.

12. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „ CETĂȚEAN DE ONOARE ” al municipiului Câmpia Turzii, Amalia Chiper Iurian.

13. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „ CETĂȚEAN DE ONOARE ” al municipiului Câmpia Turzii, Petru Santeiu.

14. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „ CETĂȚEAN DE ONOARE ” al municipiului Câmpia Turzii, Ioan Mihașan.

2018 – proiecte inițiate

1. Proiect de hotărâre privind însușirea propunerii de amplasare a unei plăci comemorative la „ MUZEUL PRIMA ȘCOALĂ ROMÂNEASCĂ 1879 ”, clădire situată ăn str.Aurel Vlaicu, nr.8, municipiul Câmpia Turzii, jud.Cluj.

2. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „ CETĂȚEAN DE ONOARE ” post-mortem al municipiului Câmpia Turzii, unor personalități din Ghirișul de Arieș și Sâncrai, care au fost membrii Gărzii Naționale Române și delegate la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, la 1 decembrie 1918.

3. Proiect de hotărâre „Câmpia Turzii 100 de ani ”, privind promovarea simbolurilor naționale în administrația locala, în anul 2018, anul centenarului „ Marea Unire ”.

4. Proiect de hotărâre privind adoptarea Proclamației de unire cu Republica Moldova.