Politica · 687 · 29 Iunie 2019

Monica UIOREAN: Regretabil, colegii liberali n-au înțeles sensul premierii unei performanțe școlare!

Monica UIOREAN: Regretabil, colegii liberali n-au înțeles sensul premierii unei performanțe școlare!ariesnew.ro

Regretabil, colegii liberali n-au înțeles sensul premierii unei performanțe școlare !

Este un câștig pentru toți faptul că prin atitudinea noastră s-a premiat o performanța școlară chiar dacă soluția găsită de colegii noștri liberali, nu este una instuțională ci mai degrabă un gest de mărinimie și clemență politică!

Sunt la al doilea mandat de consilier local, o experiență ce-mi oferă posibilitate să înțeleg că administratia locală are obligația să sprijine performanța școlară prin programe finanțate oficial și din bugetul municipiului, nu prin binefaceri politice. Am observat că oamenii politici sunt prea ușor sesibili la gesturi care le poate aduce un minim de capital și săvârșesc din acestă dorință greșeli de conținut!

Din punctul meu de vedere al alesului local, noi, Consiliul Local și Primăria, societatea civilă ONG-urile trebuie sa instituționalizăm performanța școlară prin programe finanțate, altfel riscăm să transformam totul într-o pomană și nu este cazul !

Așa cum am promis ,,Asociația Femina” 2014 din Câmpia Turzii va premia eleva Anda Moldovan printr-un program de susținere a performantei școlare așa cum este normal!

Monica Uiorean- consilier local