Politica · 388 · 20 Mai 2020

Monica Uiorean :Trebuie să promovăm ,,FEMEIA PUTERNICĂ’’!

Monica Uiorean :Trebuie să promovăm ,,FEMEIA PUTERNICĂ’’!ariesnew.ro

Trebuie să promovăm ,,FEMEIA PUTERNICĂ’’!
Organizaţia PSD Câmpia Turzii , trebuie să iniţieze o serie de proiecte şi programe cu tema ,,Femeia, Familia şi Cariera în societatea românească actuală’’, proiecte ce au în centrul atenţiei problemele reale ale societăţii, familia, femeia, educaţia, etc. Programele pleacă de la faptul că în actuala criză economică, morală şi spirituală, decadentă, lipsa de creativitate sunt cauze şi a lipsei de implicare a femeilor în spaţiul politico-economic şi social, femeia jucând mai mult un rol estetic –pasiv în acest spaţiu.
De asemenea, cauzele crizei sunt multiple şi complexe: mutaţii de ordin cultural, tehnic, ideologico-pragmatic accelerează fenomenul de secularizare ca pierdere a dimensiunii sacre a vieţii şi intensifică în mod alarmant mentalitatea individualistă, exacerbată, mercantilă, narcisistă şi nihilistă.
Absenţa idealului pe termen lung şi a valorilor creează adesea în om sentimentul vidului, al singuratăţii şi al abandonului, determinând mulţi oameni să se refugieze în practici vicioase.
Avem nevoie de femei puternice, cu experiență și expertiză profesională, care să se implice în viața politică!
Monica Uiorean- consilier local OFSD Câmpia Turzii