Zoon Politikon · 275 · 23.10.2023

"Ne-am săturat! Oricine primar, în afară de ăsta de acum!"

By REDACȚIE

"GATA cu Indiferența!" - Câmpia Turzii strigă pentru schimbare!

Câmpia Turzii, un oraș cu un potențial imens, pare să fi ajuns la capătul răbdării în fața administrării defectuoase. Cetățenii își exprimă nemulțumirea și dezamăgirea față de gestiunea primarului Lojigan D. din PNL, unul dintre cei mai controversați edili din istoria recentă a orașului.

Deși primaria a avut multiple ocazii să îmbunătățească condițiile din Câmpia Turzii, majoritatea proiectelor s-au soldat cu eșecuri lamentabile. Abuzurile politice sunt la ordinea zilei, iar transparența și responsabilitatea par să fie concepte străine pentru actuala conducere.

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă orașul este starea infrastructurii. Drumuri pline de gropi, iluminat public deficitar, spații verzi neglijate sau distruse pentru a face loc unor construcții masive, toate acestea contribuie la imaginea de oraș lăsat în paragină.

Dar poate și mai revoltător este modul arogant în care primarul Lojigan D. tratează opiniile cetățenilor. Comunitatea simte că vocea ei nu este ascultată, că interesele personale sau de partid sunt puse deasupra celor ale cetățenilor. Mega betoanele care au început să domine peisajul urban, în detrimentul spațiilor verzi, sunt doar un exemplu în acest sens.

Corupția, un alt subiect fierbinte, pare să fi devenit o normă sub actuala administrare. Zvonurile despre afaceri dubioase, case construite fără respectarea legilor și reglementărilor în vigoare sunt doar vârful aisbergului.

Totul a culminat cu strigătul de disperare al cetățenilor: "Ne-am săturat! Oricine primar, în afară de ăsta de acum!" Această exclamație nu este doar un simplu protest, ci reflectă dorința comunității de a avea parte de o conducere cinstită, responsabilă și în slujba cetățeanului.

Este clar că orașul Câmpia Turzii are nevoie de o schimbare. Rămâne de văzut dacă aceasta va veni din interiorul comunității sau dacă va fi nevoie de intervenția unor forțe exterioare. Indiferent de soluție, cetățenii își doresc un oraș curat, prosper și bine administrat.

BACK TO TOP