Actualitate · 1239 · 05 Septembrie 2018

Nicu Mesaros: Marea asfaltare promisă de d-nul primar. Sau o fii înnegrirea străzilor din Câmpia Turzii? Dacă d-voastră numiți aceasta mazgaleala,reparatie la carosabil fără un minim profil RUȘINE DOMNILOR!!!!

Nicu Mesaros: Marea asfaltare promisă de d-nul primar. Sau o fii înnegrirea străzilor din Câmpia Turzii? Dacă d-voastră numiți aceasta mazgaleala,reparatie la carosabil fără un minim profil RUȘINE DOMNILOR!!!!ariesnew.ro


Marea asfaltare promisa de d-nul primar. Sau o fii înnegrirea străzilor din Campia Turzii? Este și orașul nostru ca și al vostru. Daca d-voastră numiți aceasta mazgaleala,reparatie la carosabil fara un minim profil pe unde să se duca apa la gurile de scurgere, atunci lasati-va de meserie. Domeniul Public nu mai este ce a fost odata!!! Și fiindcă tot aveți multi pescari la partid, lansez un concurs de crap doar la boiless, la lacul de pe strada Retezatului, taxa de participare fiind folosită pentru reparația stratului actual, si marirea profitului S.C. DOMENIUL PUBLIC S.A.
RUSINE DOMNILOR!!!!

Fotografia postată de Nicu Mesaros.
Fotografia postată de Nicu Mesaros.
Fotografia postată de Nicu Mesaros.