Editorial · 564 · 06 Aprilie 2019

Nu e nimic mai funny decat sa asculti povestile prietenilor tai, sa le impartasesti pe ale tale, sa descoperi lucruri noi si sa socializezi cu ei...

Nu e nimic mai funny decat sa asculti povestile prietenilor tai, sa le impartasesti pe ale tale, sa descoperi lucruri noi si sa socializezi cu ei... ariesnew.ro

Nu e nimic mai funny decat sa asculti povestile prietenilor tai, sa le impartasesti pe ale tale, sa descoperi lucruri noi si sa socializezi cu ei intr-un cadru festiv! Asta facem toti, ori de cate ori ne intalnim unii cu altii!

Florin era unul dintre cei mai amuzanti prieteni pe care i-am avut. Avea un stil aparte, inteligent si generos, ironic si auto-ironic, mereu pregatit sa interpreteze o anumita stare de fapt cu o remarca originala. De asemenea, obisnuia sa se implice in tot felul de situatii mai mult sau mai putin fericite, din care apoi culegea istorii demne de tinut minte. Arta asta n-o mai avea nimeni, asa ca atunci cand incepea sa povesteasca despre unul si altul, despre cum a rezolvat probleme sau a iscat intrebari, toti eram cuceriti de dinamica lucrurilor. Fireste, pe undeva se simteau anumite exagerari, dar cine sa le mai puna la socoteala atunci cand in fata ta sta eroul actiunii?

De la un timp insa tiparul evenimentelor incepea sa se repete si publicul, adica noi, devenea din ce in ce mai neatent. Simtind pericolul, Florin a tras concluzia ca i-a slabit capacitatea de persuasiune, asa ca a inceput sa dramatizeze si mai tare firul naratiunii, aruncandu-l in grotesc. Evenimentele pe care ni le povestea nu numai ca nu mai prezentau importanta, dar deveneau jenante prin ridicolul cu care povestitorul ni le impartasea. Florin imbatranise crezand in istoriile lui precum un general pensionar care se mai viseaza inca pe vreun tanc apocaliptic, mantuind oamenii din gerul Stalingradului.

Sursa: pagina de facebook Daniel-Nicolae Valean

foto: internet (FUMATUL DAUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂȚII)

Pana la urma, nu ii poti ucide omului iluziile. Daca asta il face fericit si important, lasa-l sa continue! Oamenii de stiinta ai zilelor noastre spun ca exista mai multe realitati. Realitatea lui Florin e singura valabila in ochii lui, orice am gandi noi ceilalti!

1005 chipuri din viata mea

#florin #baieti #romania #povesti #povesticupesti #laterasa #pierdevara #realitati #perceptii #prieteni