Administrație · 859 · 01 Aprilie 2019

NUMIRE IN FUNCTIA DE ADMINISTRATOR SI DIRECTOR LA S. TRANSPORT CAMPIA TURZII S.R.L., CEL PUTIN DUBIOASĂ, CU COMPLICITATEA MAJORITATII P.N.L.,U.D.M.R. SI PPU-SL DIN CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI!!

NUMIRE IN FUNCTIA DE ADMINISTRATOR SI DIRECTOR LA S. TRANSPORT CAMPIA TURZII S.R.L., CEL PUTIN DUBIOASĂ, CU COMPLICITATEA MAJORITATII P.N.L.,U.D.M.R. SI PPU-SL DIN CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI!!ariesnew.ro

NUMIRE IN FUNCTIA DE ADMINISTRATOR SI DIRECTOR LA S. TRANSPORT CAMPIA TURZII S.R.L., CEL PUTIN DUBIOASĂ, CU COMPLICITATEA MAJORITATII P.N.L.,U.D.M.R. SI PPU-SL DIN CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI!!

In ședința ordinară a C.L. din data de 28.03.2019, se aprobă prin Hotararea nr.40 numirea în funcția de adm. și director la S. TRANSPORT Câmpia Turzii SRL a d-lui Rusu Teofil, in mod ilegal deși subsemnatul a atras atenția asupra acestui fapt. Spun acest lucru deoarece nu s-au respectat prevederile legii nr.31/1990 și OUG nr.109/2011, privind anuntul concursului, numirea comisiei de selecție a dosarelor, selecția dosarelor, proba scrisă, interviul ...etc. Acest lucru a fost posibil datorită complicități consilierilor locali PNL., UDMR și PPU-SL care au ignorat luarea mea de poziție în ceea ce privește respectarea legii în cazul de fata. Personal nu î-l cunosc pe domnul Rusu Teofil, normal si firesc, daca tot au dato de gard, trebuiau să facă macar o minimă prezentare, sa ne prezinte un C.V., lucru care nu s-a întâmplat. După o minimă verificare, aflu ca persoana numita, este administratorul S.C.Tefir SRL., deci un întreprinzător privat. Oare sa fie întâmplător faptul că în perioada 2010-2012 acesta din urmă, a derulat unele afaceri cu statul, prin tranzactionarea unor utilaje, cu S.Domeniul Public Campia Turzii SA ?

Ceva se ascunde în spatele acestei numiri !

Pentru modul cum a fost făcută această numire ma voi adresa Instituției Prefectului Județul Cluj pentru a se pronunța cu privire la legalitatea adoptării hotărârii cu pricina.

Ionel ISAC

Consilier social-democrat

A scris consilierul local pe pagina sa de facebook