Today · 546 · 18.04.2023

O localitate precum CÂMPIA TURZII unde majoritatea adolescenților se droghează, este FĂRĂ VIITOR!

By REDACȚIE
O localitate precum CÂMPIA TURZII unde majoritatea adolescenților se droghează, este FĂRĂ VIITOR!

Lipsa unor oportunități destinate exclusiv tinerilor, adică locuri de muncă bine plătite și atractive, a unui mediu socio-politic prietenos, hărțuirea antreprenorilor locali care doresc să investească în proiecte imobiliare, inexistența unor programe sportive destinate exclusiv adolescenților, au conturat un mediu social instabil în care majoritatea tinerilor s-au ,,refugiat” exclusiv în consumul ilicit de substanțe interzise.

Fenomenul consumului de droguri în rândul elevilor este alarmant și de o amploare fără precedent, iar lipsa unor programe destinate acestui fenomen va duce la amplificarea acestui proces degenerativ pentru adolescenți.

Din păcate fenomenul este tratat formal și superficial, consecințele pe termen lung: Câmpia Turzii o localitate fără viitor!

Iată ce scria presa națională despre acest dezastru:

“Imagini şocante au fost surprinse pe străzile oraşului Câmpia Turzii, din România. Martorii au filmat mai mulţi tineri drogaţi cu o substanţă necunoscută, care se comportă asemeni unor "zombie" şi devin conştienţi de ce se petrece în jurul lor.

Totodată, imaginile surprinse de presa locală arată mai mulţi tineri care par a fi sub influenţa drogurilor şi care zac prăbuşiţi pe trotuare şi prin parcurile localităţii, tineri despre care presa a relatat că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital.”

Citește mai mult: https://www.publika.md/drogul-zombie-in-romania-mai-multi-copii-cu-halucinatii-surprinsi-pe-strada-video_3021186.html#ixzz7zCnx6zGg

Follow us: @publikatv on Twitter | publika.md on Facebook

foto: tineri drogati pe străzile Câmpiei Turzii

BACK TO TOP