Facebook Scan · 838 · 27 Noiembrie 2018

O pisică agresată bestial! Aurora Hidisan: Doamne!!! cum Îi mai poți rabda, pe criminalii care mi-au omorât pisica???Vă rog!!! cine știe ceva despre acel care mi-a ucis pisica ,să mă contacteze!!!

O pisică agresată bestial! Aurora Hidisan: Doamne!!! cum Îi mai poți rabda, pe criminalii care mi-au omorât pisica???Vă rog!!! cine știe ceva despre acel care mi-a ucis pisica ,să mă contacteze!!!ariesnew.ro

,,Doamne!!! cum ii mai poti rabda ,pe criminalii care mi-au omorat pisica???Va rog!!! cine stie ceva despre acel care mi-a ucis pisica ,sa ma contacteze!!!" a scris Aurora Hidisan din Campia Turzii, mesaj postat pe contul sau de facebook.

România a înregistrat în ultimii ani multe cazuri de abuzuri îndreptate împotriva animalelor, care au oripilat opinia publică din țara noastră, dar și pe cea din afara granițelor. Siteurile ziarelor dar și cele cu un bogat conținut video sunt pline de personaje sinistre care chinuie câini, pisici sau cai, dând dovadă de o cruzime terifiantă. La solicitarea VIER PFOTEN, Inspectoratul General al Poliției informează că în perioada 2011 – 2013 au fost constatate 879 de cazuri grave de cruzime asupra animalelor, considerate infracțiuni la Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor, modificată de legea 9/2008. În 387 de cazuri a fost dispusa începerea urmăririi penale. Totodată, în ultimii 4 ani au fost aplicate 290 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor aceleiași legi. Iată câteva dintre situațiile că uniii dintre semenii noștri au grave probleme emoționale, care se răsfrâng asupra necuvântătoarelor. ( scrie animalzoo.ro)