Administrație · 536 · 27 Martie 2019

Ora Pământului – prilej de împăcare cu natura –

Ora Pământului – prilej de împăcare cu natura –ariesnew.ro

Ora Pământului – prilej de împăcare cu natura –

La nivel național și internațional, Ora Pământului reprezintă un eveniment în care, în mod simbolic, stingem toate luminile pentru a evidenția problemele de mediu cu care se confruntă planeta noastră.

Din cauza consumului de energie electrică, anual, planeta noastră este inundată cu toxine, plastic și reziduuri, care fac tot mai dificilă viața pe Terra.

Pentru a ilustra aceste probleme și pentru a aduce un omagiu propriei planete, în data de 30 martie 2019, între orele 20:30 și 21:30, Grupul John Viser de Cercetași Câmpia Turzii în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului organizează „Ora pământului”.

În acest interval orar, iluminatul public și ornamental din Parcul Municipal (Berc) va fi stins, iar Cercetașii și angajații Primăriei vor purta lumânări în mâini, într-un gest simbolic, pentru a demonstra că acționând împreună se poate obține impactul dorit.

Vă așteptăm și pe dumneavoastră, toți aceia care iubiți mediul înconjurător, să vă alăturați demersului nostru.

Ora Pământului 2019 este un moment-cheie pentru oameni, companii, autorități să își folosească puterea pentru a face schimbări la nivel personal, dar și la nivel global, încât să protejeze natura de care depinde bunăstarea și dezvoltarea umanității.

Stingeți, preț de o oră, luminile în casele dumneavoastră, pentru planeta care ne găzduiește!

Direcția Relații cu Comunitatea