Cronica aleșilor locali · 711 · 18 Noiembrie 2018

Până una alta pe banii nostri plătiți la bugetul local primarul face experimente care au ca rezultat cheltuirea banului public în mod neprofesionist, si de ce nu haotic.

Până una alta pe banii nostri plătiți la bugetul local primarul face experimente care au ca rezultat cheltuirea banului public în mod neprofesionist, si de ce nu haotic.ariesnew.ro

Aceasta mega constructie care costa multi lei, imi este si frica sa pronunt suma, dar marea majoritate o cunoasteti, pare sa fie in perioada de finisaje. Primarul s-a laudat ca de ziua lui va fi gata, nu a fost sa fie, ziua distinsului intai mergator a trecut de mult. Probabil inaugurarea de ziua altcuiva, ramane de vazut, vom afla. Nu asta este problema, a avut majoritate in C.L. si si-a aprobat bugetul pentru investitia despre care fac vorbire, problema este ca aceasta cruce din imagine, daca va puteti da seama este placata cu polistiren si peste acesta s-a tras decorativa, solutie bizara, apa de ploaie deja s-a infiltrat in partea superioara si deja a trebuit sa se faca reparatie, revizia nr.1 inainte de darea in folosinta. Bataie de joc pe bani publici. Stiti ce se ascunde sub aceasta inovatie poliester-decorativa? intuesc ca va dati seama. Clopotnita din imagine dupa cum se poate observa este asimetrica, da sa cada ca turnul din PISA, nu pot sa cred ca asa a facut proiectul proiectantul, este o chestiune de executie. Asa firma , asa lucrare. Oare aceste lucrari nu trebuiesc supervizate de catre un reprezentant al primariei? Cat despre politicile economice ale primarului municipiului pot sa spun ca sunt ,, varza a la Cluj ". Firma constructoare o fi castigat licitatia, dar chiar din Campia Turzii nu a participat la licitatie nici o firma credibila, ca sa putem intoace o parte din bani la bugetul local prin plata de taxe si impozite. In viziunea primarului municipiului asa ceva nu se poate. Pana una alta pe banii nostri platiti la bugetul local primarul face experimente care are ca rezultat cheltuirea banului public in mod neprofesionist, si de ce nu haotic.

Isac Ionel-consilier local