Actualitate · 669 · 20 Ianuarie 2019

Parcul Industrial TETAROM V de la Campia Turzii un proiect realizat de MASONERIE?

Parcul Industrial TETAROM V de la Campia Turzii un proiect realizat de MASONERIE?ariesnew.ro

Parcul Tetarom V de la Campia Turzii un proiect realizat de masonerie?

Toată lumea a auzit de masonerie. Mulți spun că masonii conduc lumea, însă există o serie de informații pe care majoritatea nu le cunosc despre această societate.Contrar credinței populare, masoneria nu este o organizație secretă. Membrii organizației pot recunoaște fără nicio interdicție apartenența la această grupare.
Contrar credinței populare, masoneria nu este o organizație secretă. Membrii organizației pot recunoaște fără nicio interdicție apartenența la această grupare.Care sunt cei mai faimoși masoni? Pe lista membrilor organizației s-au numărat Winston Churchill, John Edgar Hoover (fondatorul FBI) precum și primul președinte american, George Washington. Hitler vroia sa-i omoare pe masoni.
Nu doar rromii și evreii au fost victimele naziștilor. Masonii au fost persecutați de Hitler, deoarece liderul nazist considera că aceștia sunt toți evrei, scrie huff.ro. (scrie www.evz.ro)
Se spune ca Romania a aparut ca stat national suveran si independent datorita masoneriei, care prin reprezentantii lor din lumea politica internationala si cea romaneasca a militat pentru acest proiect.
Unele surse spun ca Industria Sarmei a fost un proiect initiat de masoni in perioada interbelica, care a fost pus in opera se Iszo Diamant, un industrias mason de origine slovaco-evreiasca si pus in opera cu ajutorul unor alti masoni romani ing. Ionel Floasiu si Dr. ing. Victor Ungureanu.
Tot sursele noastre spun ca Parcul Tetarom V ar fi o opera a masonerie, care doreste sa dezvolte economic zona Campia Turzii- Turda- Tg Mures, o zona care va fi sub protectia NATO. Proiectul va fi realizat prin liderii unor partide politice care se pare ca au aparteneta la masonerie. Avand in vedere ca nu avem inca date concrete, totul ramane doar in sfera speculatiilor.

foto: psnews.ro