Politica · 1369 · 01 Octombrie 2018

Partidul portocaliu (PD-L) pe cale de dispariţie? PNL Câmpia Turzii lăsat la vatră!

Partidul portocaliu (PD-L) pe cale de dispariţie? PNL Câmpia Turzii lăsat la vatră!ariesnew.ro

PNL Campia Turzii nu este o organizatie omogenă ci două partide întrunul, adică un PDL mai mare si insistent si un PNL mica gaşcă în jurul lui D. Lojigan, un penelist fără pedirgrii national liberal. Iubirea dintre cele două trupe nu este una reală dictată de interesul de partid si comunitate, ci doar una de interes imediat. Organizatia PDL din cadrul PNL îşi doreşte tacit debarcarea lui Lojigan si instaurarea in functia de presedinte si candidat de primar a unui PDL-ist, care deocamdată tace si este ascultător.

Redesenarea scenei politice din Câmpia Turzii prin erodarea actualului primar frige tare pielea PNL, care se teme ca partidul rosu (PSD) va reusi sa-si asigure victoria exact prin deprecierea considerabila a conducerii Primariei Campia Turzii si a lipsei unor proiecte pedeliste in investitii, in drumuri, scoli si biserici.

Există însă nişte zvonuri că, pentru a nu-si periclita sansele, o parte din penelisti s-ar arata dispusi la niste blaturi cu colegii de la PSD. Motiv pentru care s-ar fi initiat niste discutii. Pe burta.

Chestia e ca PNL nu poate sta cu fundul in doua luntri, ca nici pedelistii nu sunt nerozi, insa garantia salvarii pielii ar insemna sa-i tradeze pe liberali. Fara ca aceastia sa stie, desigur.

Cand vor fi in situatia sa constate ce-i mai aproape, camasa sau propria piele, avem impresia ca nu vor sovai.