Politica · 449 · 27 Noiembrie 2020

Pe surse: Peste 80% dintre membrii PSD Campia Turzii se vor inscrie in PRO Romania!

Pe surse: Peste 80% dintre membrii PSD Campia Turzii se vor inscrie in PRO Romania!ariesnew.ro

Ca urmare a conferintei extraordinare, PSD Campia Turzii, sustinute pe data de 19.01.2020 si care a fost declarata nestatutara, imorala si ilegitima de un numar mare de membrii PSD Campia Turzii, conferinta prin care s-a incercat inlaturarea tuturor mebrilor de partid care nu se supuneau orbeste directivelor venite de la judet, au fost instalati la conducerea organizatiei, un grup de nasi si fini, prieteni si rude, care prin non-combat urmau sa nu creeze probleme la alegerile locale, atat PNL-ului cat si primarului Dorin Lojigan, fapt care s-a si intamplat.

Un numar considerabil de mebrii PSD Campia Turzii, au depus doua contestatii catre forurile statutare PSD Cluj, contestatii care nici pana in prezent nu au fost solutionate, desi PSD Cluj avea obligatia conform Statutului PSD. Acesta situatie a determinat foarte multi membrii PSD Campia Turzii sa intre intr-un alt proiect politic, social-democrati-liberal. Astfel, spun sursele noastre, ca in urmatoarea perioda de timp, foarte multi membrii se vor inscrie in PRO Romania Campia Turzii.

Iata cateva mesaje scrise de membrii marcanti PSD Campia Turzii, imediat dupa conferinta din ianuarie.

Citam:

♦️ Col (r) Marcel Bogdan 20.01.2020

,, De la început vă spun că nu duc războiul nimănui,incerc să fiu drept, imparțial și corect în ceea ce spun și fac.

Așa-zisele alegeri de ieri nu au fost decât un "teatru vesel de după amiază" în care s-au vrut să se creeze impresia că exprimă voința organizației PSD Câmpia Turzii.

Ce a fost ieri? O întâlnire între o parte din membrii PSD Câmpia Turzii, Turda și Cluj care au ignorat cu bună știință legile democrației,statutul partidului, voința majorității și dezbateri libere cu puncte de vedere care trebuiau să clarifice lucrurile.

Departe de a fi un examen de democrație, adunarea de ieri a fost dedicată numai anumitor membrii, fără un convocator public și într-un timp nepermis de scurt, tocmai pentru a nu fi deranjați de opiniile altor membrii.Ce s-au întâmplat ieri a fost o îngrădire a dreptului de a alege și a fi ales - un lucru grav într-un stat democratic și în anul 2020.

Nu arunc vina asta pe toți participanții de la adunarea de ieri, unii au fost de bună credință,unii curioși , alții au fost manipulați, dar pentru cei care au organizat și susținut simulacrul de ieri este incalificabil.Doar atâta pot;le e teamă de dezbatere, de păreri, de discurs, de argument.

Rezumând, vă spun că a fost o grabă suspectă,s-au acționat nedemocratic și nesaturat, s-au manipulat și s-au manifestat unele interese interne și externe.Primarul în funcție e mulțumit și liniștit.”

♦️Cosmina Maria Vitan- președinte TSD Câmpia Turzii 20.01.2020

,, In calitate de presedinte al organizatiei tineret Campia Turzii,nu doar ca nu am fost chemata,dar nici macar nu am fost informata privind aceasta “conferinta” ! Ceea ce mi se pare halucinant,lipsa de bun simt,si nu in ultimul rand,convocarea unor conferinte in lipsa si fara acordul tuturor membrilor ai partidului,incalcarea drepturilor...noastre,a celor care fac parte din aceasta organizatie! Acesta este si unul dintre motivele pentru care noi,ca si partid social democrat,scadem semnificativ in ultimul timp,cu toate eforturile unora dintre noi de a readuce partidul in opinia pozitiva a publicului larg,a poporului ! Rusine sa va fie celor care faceti lucruri pe ascuns !”

♦️Monica UIOREAN- președinte OFSD și consilier local 20.01.2020

,, Stimați colegi, fac parte din aceasta organizație din 2002, dar pana acum niciodată nu sau facut alegerile pe furiș si fără a respecta statutul !!! Eu am primit un mesaj sâmbătă la 17,26 prin care am fost invitata la acesta conferința ! Un mesaj nesemnat, neasumat, am stiu de la cine este pentru ca aveam nr. de telefon al domnului Sandru. Drag colegi, cum vrem sa meargă lucrurile bine daca noi nu respectam statutul organizației ? Ne-au fost încălcate drepturile prevăzute in statut !”

♦️Cristina SZOLOSI- președinte PSD CT Diaspora 20.01.2020

,, Nici noi nu am fost nici anuntați nici chemați probabil asa s-a dorit să nu fim prezenți altă explicație nu am ținând cont ca vineri ne-am întâlnit cu toții la microrevelionul.... dar nu s-a discutat absolut nimic

Dacă facem niște calcule simple cei care au fost la așa zisele alegeri de ieri nu depășesc 10% din membrii activi ai partidului ........Păi cu 10% din activ sunt statutare aceste alegeri??”

♦️Ionuț MUREȘAN- vicepreședinte TSD 20.01.2020

,, Nici eu nam fost anuntat de aceasta conferinta cred ca trebuia sa se faca public sa nu fie facuta pe ascuns tinand cont ca multi dintre membrii vechi cu multe actiuni de campanii in spate nu au fost contactati sper sa se rezolve odata circu asta...

Ne intalnim zilnic si nici macar sa mi se spuna de aceasta conferinta...”

♦️Iosif SZENTES - membru PSD 20.01.202

,,Nici eu nu am fost anunțat și mulți alții care au făcut ceva pentru partidul ăsta pentru care se bat altii”

♦️Ionel ISAC-TUDORACHE -secretar executiv PSD 20.01.2020

,, Sunt oripilat, niște veleitari superficiali, combinații urât mirositoare....dar pentru că astăzi este o zi speciala pentru mine, mă opresc în a comenta această mizerie. Revin mâine ...numai să vă țineți!! Totuși, când am afirmat că există clanul ,, finul&nașii unora li s-a părut că ba câmpii.

I Come back !!”

♦️Ludovic CSUTAK- membru PSD 20.01.2020

,, Nici eu nu am fost chemat la sedinta, cred ca intentionat! Asa ceva nu este corect, pâna acuma au stiut sa ma cheme, rusine!!!!!!

♦️Horia NASRA- deputat PSD 20.01.2020

,, Vă salut stimați colegi ! Eu cu siguranță voi contesta aceste alegeri nestatutare. Poate acum realizați mulți dintre voi, sursele unor discuții din vară lui 2017 și cine a scos și scoate discuțiile private și/sau poze despre colegi :)”

♦️Nicoleta Maria IAGĂR- membra PSD Diaspora 20.01.2020

,, Pe noi cei veniți acasă din Diaspora nu ne-au chemat, suntem buni doar când trebuie sa muncim in campanie și sa dăm cotizația la partid!!!?”

♦️Florin Stefan ȘIMON- membru PSD Diaspora 20.01.2020

,, Iata ca minciuna, ipocrizia maxima si interesele de grup NU au durat nici macar 24 de ore!!

Dragilor, pe lamga ca sunteti fricosi si lasi ( eu fiind singurul care am proces civil cu Primarul) in timp ce voi dormiti in f-ctii de anii de zile primite exclusiv de la partid, va las mai Jo's mesajul actualului reprezentamt oficial al PSD cj, tizul meu Simon 😉astept ca Dreptatea sa fie aplicata, nu visata sai asteptata de la niste intrusi despre care NU se va mai auzii mimic bun despre ei curand...bye, bye my friends 😅

Sursa acestor mesaje, pagina oficiala de Facebook a fostului lider PSD Campia Turzii, consilierul judetean Petre POP.