Today · 185 · 30.12.2022

Pele a murit. Legenda fotbalului din Brazilia avea 82 de ani. Neymar: „Pele e etern!” Citeşte întreaga ştire: Pele a murit. Legenda fotbalului din Brazilia avea 82 de ani. Neymar: „Pele e etern!”

By REDACȚIE
Pele a murit. Legenda fotbalului din Brazilia avea 82 de ani. Neymar: „Pele e etern!”  Citeşte întreaga ştire: Pele a murit. Legenda fotbalului din Brazilia avea 82 de ani. Neymar: „Pele e etern!”

Marele fotbalist brazilian Pele a murit joi, 29 decembrie, la 82 de ani, a confirmat pentru Associated Press agentul său. Pele a cucerit trei Cupe Mondiale cu Brazilia și e considerat de mulți cel mai mare jucător din istorie.
Citeşte întreaga ştire: Pele a murit. Legenda fotbalului din Brazilia avea 82 de ani. Neymar: „Pele e etern!”
Informația a fost confirmată și de una dintre fiicele sale, Kely Nascimento. „Tot ce suntem azi este datorită ție. Te iubim la infinit. Odihnește-te în pace”, a scris Kely Nascimento pe contul ei de Instagram. Pele era internat din 29 noiembrie la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, cu numeroase probleme medicale. Unitatea medicală a precizat că decesul a survenit la ora locală 15:27, în urma „cedării mai multor organe vitale”, potrivit Reuters. Diagnosticat cu cancer la colon în septembrie 2021, Pele a ajuns la spital pentru a i se reevalua tratamentul pentru cancer, iar ulterior a fost diagnosticat cu o infecție respiratorie. Pe 21 decembrie, spitalul Albert Einstein unde se afla Pele anunța că starea de sănătate a legendarului fotbalist s-a agravat, necesitând „un tratament mai intensiv”.
Citeşte întreaga ştire: Pele a murit. Legenda fotbalului din Brazilia avea 82 de ani. Neymar: „Pele e etern!”

În perioada când a fost internat, Pele a transmis mesaje fanilor săi pe rețelele de socializare, în care i-a asigurat că se simte „puternic şi plin de speranţă”. Vestea morții lui Pele e deplânsă de lumea fotbalului. Ronaldo, Messi și Neymar se numără printre vedetele din lumea fotbalului care au transmis mesaje de condoleanțe. „Fotbalul și Brazilia și-au ridicat statutul datorită Regelui! A plecat, dar magia lui rămâne. Pele este veșnic!”, a transmis Neymar.
Citeşte întreaga ştire: Pele a murit. Legenda fotbalului din Brazilia avea 82 de ani. Neymar: „Pele e etern!”

BACK TO TOP