Actualitate · 1905 · 02 Martie 2019

Peste 60 de ANGAJĂRI în Primăria Câmpia Turzii. Cel mai MARE ANGAJATOR din oraș!

Peste 60 de ANGAJĂRI în Primăria Câmpia Turzii. Cel mai MARE ANGAJATOR din oraș!ariesnew.ro

Peste 60 de ANGAJĂRI în Primăria Câmpia Turzii. Cel mai MARE ANGAJATOR din oraș!
Primăria muncipiului Câmpia Turzii în perioada 2016-2019 a devenit cel mai mare angajator din Câmpia Turzii, prin angajarea a peste 60 de persoane. Justificarea acestor angajări se poate explica prin cresterea confortului urban, a calității vieții din oraș. Organigrama și statul de funcții a primăriei este plina de oameni specialisti in fonduri europene...Șansă de angajare pentru cetatenii din Campia Turzii care vor să lucreze în aparatul administrativ local. Municipalitatea a scos la concurs multe posturi de inspectori, consilieri sau referenţi, posturile existente fiind disponibile la mai multe birouri şi servicii.

E nevoie de forță de muncă la Primaria Campia Turzii. De asemenea, Primăria are nevoie de oameni care să lucreze la Politia Locala , un departament care se confruntă de mai multă vreme cu deficit de personal.
Dosarele celor care vor să participe la concurs se depun la sediul primariei, conform anunțurilori postate pe site.Toate informațiile privind condițiile participării la concurs şi bibliografia de examen pot fi găsite pe site-ul administrației locale din Campia Turzii pe www.campiaturzii.ro