Actualitate · 430 · 12 Ianuarie 2018

Petre Pop, acuză: Ne-ați mințit d-le primar!

Petre Pop, acuză: Ne-ați mințit d-le primar!ariesnew.ro


Întodeauna trebuie să faci ceea ce spui și să-ți asumi rezultatul acțiunilor tale, chiar dacă ele sunt un eșec. Am mai spus-o si am s-o mai spun, nu este corect si moral când te afli într-o funcție publică de care depind cetățenii unei comunități, să alimentezi opinia publică cu demagogii, să declari una si să faci alta, sau mai bine zis să nu faci nimic. Nu este sănătos pentru comunitatea din Câmpia Turzii ca primarul ei să nu fie constant si mai ales să-si asume eșecul ,,Marii asfaltări din 2017".
Zilele acestea, a apărut un interviu cu primarul municipiului, D. Lojigan, în care declara, la întrebarea cetățeanului, citez: ,, -Când va începe “marea asfaltare” a străzilor din Câmpia Turzii?
Dorin Lojigan: Formula de “mare asfaltare” nu îmi aparține, este expresia eșecului administrației anterioare, pe care acum încearcă o să o transfere actualei administrații", o declarație falsă!
Pentru a afla adevarul, vă invit să ascultați o secvența din interviul dat de primarul D. Lojigan, la postul de televiziune NCN Cluj.
În calitate de consilier județean si cetatean al municipiului Câmpia Turzii, stimate domnule primar, cred că este necesar sa va cereți scuze public de la toti colegii consilieri locali aflați în opoziție. De asemenea asumați-vă ceea ce declarați și faceți, timpul trece și nu o să mai aveți ocazia, este păcat ca acest mandat să fie catalogat ca unul al demagogiei, agresivității și denigrari, si al realizărilor virtuale/facebook!! Nu trebuie să mai mințiți acuzându-ne de ceea ce faceți.

Petre Pop- consilier județean