Actualitate · 550 · 20 Februarie 2020

Petre POP consilier județean: Azi, am votat în Consiliul Județean Cluj, alocarea sumei de 1.200.000 lei pentru Spitalul din Câmpia Turzii, sumă alocată achiziționării unui computer tomograf!

Petre POP consilier județean: Azi, am votat în Consiliul Județean Cluj, alocarea sumei de 1.200.000 lei pentru Spitalul din Câmpia Turzii, sumă alocată achiziționării unui computer tomograf!ariesnew.ro

Azi, am votat în Consiliul Județean Cluj, alocarea sumei de 1.200.000 lei pentru Spitalul din Câmpia Turzii, sumă alocată achiziționării unui computer tomograf!

Mă bucură faptul că am putut contribui la alocarea sumei de 1 milion de lei, adică 12 miliarde de lei vechi pentru Spitalul Municipal din Câmpia Turzii, sumă destinată achiziționării unui computer tomograf, fapt ce va ridica standardul serviciilor medicale în Câmpia Turzii. Satisfacția de a ajuta un astfel de proiect este cu atât mai mare cu cât unii domni colegi din PNL, adepți ai capitalului privat, dar cu afaceri cu bugetul Consiliului Judetean, au cam trebuit să se abțină pentru a nu se afla intr-o situație de conflict de interes!

Petre Pop- consilier judetean PSD 🌹