Actualitate · 1512 · 02 Septembrie 2018

Petre POP: Fac parte din echipa care aduce 40 de milioane de euro în Câmpia Turzii!

Petre POP: Fac parte din echipa care aduce 40 de milioane de euro în Câmpia Turzii!ariesnew.ro

Fac parte din echipa care aduce 40 de milioane de euro în Câmpia Turzii!

Unii se tot întreabă, ce fac concret pentru Câmpia Turzii, în funcțiile pe care le dețin. Probabil își pun întrebări pe bună dreptate, alții din cauză că nu știu, iar cei mai mulți îmi urmăresc cu interes activitatea.
Așa că promit că în următoarea perioadă de timp am să-i informez mai concret asupra activității mele profesionale.
În primul rând si în mod sigur cel mai important proiect pentru Câmpia Turzii este implementarea Pasului 2 prin care Compania de Apă Arieș aduce în zona noastră 151,3 milioane euro, din care 40 milioane la Câmpia Turzii. Pe ce se vor cheltui acești bani? Pe modernizarea și extinderea infrastucturii de apă și canal. Este o investiție istorică, pe care Câmpia Turzii nicioadată nu și-ar fi putut-o permite din fonduri proprii. Sunt onorat să fac parte din echipa care implementează acest proiect în calitatea mea de președinte CA al Companiei de Apă Arieș. Lucrez în această echipă ca președinte al Consiliului de Administrație din 2013, când împreună cu directorul Cristian Matei, un bun manager, care astăzi dezvoltă municipiul Turda în calitate de primar..., am finalizat cu succes, Pasul 1 în valoare de 79,9 milioane de euro.
De asemenea, vreau să vă spun că CA Arieș este pe un spor negativ din punct de vedere al personalului. Adică, nu s-au mai angajat în plus oameni (concret, cu -15 raportat la 2016) iar politica de resurse umane este una de a responsabiliza, profesionaliza și eficientiza personalul companiei.
Petre Pop-președinte CAA.

foto: inturda.ro